05-02-2009, 01:56 PM
Sorry pt ca postez atat de tarziu comentariu la ficul tau dar am fost putin cam aeriana in ultimele zile si nici eu nu mai stiu ce e pe capul meu;))...Revenind la fic, ma bucur ca cei doi sunt inca impreuna...cel putin pana o sa-i desparta Larry pentru ca sunt sigura ca asta se va intampla. Dak lui i se pare ca asa le face un bine inseamna ca nu s-a gandit mai mult de doua secunde la alta varianta...desi cred k in locul lui as face la fel:D. Totusi mie mi-a dovedit ca tine la Ren atunci cand l-a salvat de tampitii aia si le-a dat "un pumn cadou pentru fiecare" (parca asa era...scz dak am uitat). Cred k dak nu o facea el te rugam sa ma bagi si pe mn in fic ca sa le dau eu mai multe cadouri din astea(oops..cred k m-a luat valu ;)) ;;) ).
Mitsue incepe sa ma enerveze...adik pe de o parte se arata prietena buna de care are nevoie si pe la spate isi scoate coltii ca sa-l desparta pe Ren de Yuzi...Ce or avea toti cu cei doi? Hm...cred k de aia se si numeste ficul "You are just my boy" pay ce pot sa spun in afara de faptul ca se potriveste de minune...Nu am ce sa-ti reprosez la capitol pt k mie una mi-a placut si astept sa citesc continuarea cat mai repede gambate cu nextu :bye:
Mitsue incepe sa ma enerveze...adik pe de o parte se arata prietena buna de care are nevoie si pe la spate isi scoate coltii ca sa-l desparta pe Ren de Yuzi...Ce or avea toti cu cei doi? Hm...cred k de aia se si numeste ficul "You are just my boy" pay ce pot sa spun in afara de faptul ca se potriveste de minune...Nu am ce sa-ti reprosez la capitol pt k mie una mi-a placut si astept sa citesc continuarea cat mai repede gambate cu nextu :bye: