Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incercarile destinului

Cand incerci sa ascunzi cine esti...

3.Turul si sarutul

Ziua de duminica a fost cum ma asteptam.Dupa ce m-am plimbat alaturi de fratele meu aproape toata ziua,am mers in gradina pentru a hrani porumbeii alaturi de doamna Anne.Desi am o varsta destul de mare nu am incetat sa ma comport ca un copil.Fratele meu mereu imi zice ca ar trebui sa ma maturizez,sa nu ma mai comport ca un copil,totusi imi place sa ma comport asa.Daca Daniel ar sti ca la vechea scoala nu aveam nici un prieten si ca mereu eram rece si distanta sigur ar incepe sa rada.Voi incerca sa-mi fac cat mai multi prieteni,voi incerca si voi reusi.Acum trebuie sa plec la scoala,insa ne vedem diseara draga jurnalule!
-Karen,daca nu pleci acum vei intarzia,spuse Daniel
-Acum!spusem eu in timp ce ieseam din camera mea
-Domnisoara dar unde crezi ca te duci asa?ma intreba Daniel cand imi vazu imbracamintea
Eram imbracata cu o pereche de blugi trei sferturi si cu un maieu alb cu un decolteu adanc.Pantalonii de un albastru inchis imi puneau in evidenta ochii si buzele rosii.In picioare aveam o pereche de sandale albe cu toc,iar parul imi era prins la spate cu un cleste in forma de fluture cu doua suvite libere.
-La scoala sau liceu daca vrei s-o iei asa.In legatura cu imbracamintea...cred ca ma avantajeaza foarte mult,ii spusem eu luand un mar si punandu-l in ghiozdan
-Off!Numai la liceu nu zici ca te duci,ce sa ma fac eu cu fetele din ziua de azi?intreba el uitandu-se in sus cu o fata de mielusel
-Gaseste-ti un serviciu,tot nu ai ce face,ii spun in timp ce ieseam pe usa
Drumul a decurs normal si am ajuns chiar cand s-a sunat de intrare.M-am dus la secretariat si mi-au spus unde este clasa mea,dupa care mi-au dat orarul.Dupa ce urc doua etaje imi gasesc clasa.Stau cateva clipe si imi dau seama ca profesorul inca nu era venit,in clasa fiind o galagie uriasa.Pun mana pe clanta dupa care intru.Nimeni nu ma baga in seama,asta pana cand vazura ca ma asez intr-una din bancile de la fereastra.Baietii se uitau la mine facandu-mi ochi dulci,iar fetele ma barfeau invidioase.
-Inca una care va ajunge in patul lui Aren,spuse o fata roscata si cu mici pistrui
-Chiar asa!adauga alta cu parul saten
Imi propun sa nu le mai bag inseamna si-mi intorc privirea spre cer.Totusi ma intrebam cine este acel Aren.Din cate imi puteam da seama cred ca era seful clasei si ca toti erau la comanda lui,caci imediat cum auzira numele Aren toti baietii care ma priveau se ingrozira.Usa se deschide din nou,insa nu-i dau importanta.Aud urme de pasi care se indreapta spre bancile din spate,acolo unde erau acele fete care barfeau.Dupa cateva minute de susotiri,aud din nou urme de pasi care se indreptau insa spre banca unde eram eu.
-Deci tu esti fata noua.Ar fi bine sa stai in banca ta si sa nu-ti deschizi gura cand nu trebuie daca nu vrei s-o incurci,spuse o voce de fata
-Sa ghicesc,de la acel Aren o incurc,ii spun dupa care imi intorc privirea catre ea.
-Tuuu!spuse un tip cu parul blond si ochi albastri
-Se pare ca ma intalnesc cu voi si aici,le spun privindu-i in ochi.Erau chiar cei doi din parc.
-Tu esti fata de ieri,spuse bruneta cu o voce puternica
-Da!Unu,doi...erati trei,presupun ca tipul roscat este Aren,nui asa?ii inteb cu un pic de ironie in voce.
-Ma strigat cineva?intreba un baiat care tocmai intra pe usa.Acesta era imbracat cu o pereche de blugi si cu o camasa alba descheiata la nasturi,observandu-se astfel un corp bine lucrat.
-Aren...spuse fata roscata cu pistrui.Toata clasa facu liniste la auzul numelui.Toti se asezasera in bancile lor si il priveau pe “conducator”.
-Tu esti pustoaica de ieri,se pare ca a sosit clipa razbunarii,imi spuse roscatul cu un zambet viclean si cu o privire ca de gheata.
-Buna ziua copii!spuse un barbat cu catalogul in mana.
Se pare ca acesta era dirigintele clasei.Dupa ce ne-a spus sa ne asezam in banca,ne-a “povestit” ca peste o saptamana se va organiza o excursie.Toti elevii erau incantati de aceasta idee.Profesorul se uita in clasa,dupa care ma tinti cu privirea.
-Se pare ca avem o eleva noua.Te-as ruga sa vii in fata ca sa te prezinti,imi spuse barbatul cu un zambet pe fata.
Ma ridic din banca si cu pasi mici ma indrept spre fata clasei.Cand ajung,il privesc pret de cateva secunde pe Aren dupa care incep sa vorbesc.
-Numele meu este Ayera Okury,insa toti imi spun Aya,implinesc in curand saptesprezece ani si sunt venita din Canada de doua zile.
-Eu sunt dirigintele clasei,mai exact sunt profesorul de istorie.Fiindca nu cunosti scoala il voi ruga pe Aren sa-ti faca un tur.
-Va fi o onoare,spuse roscatul ironic
Dupa ce am trecut inapoi in banca,profesorul a inceput sa predea.Mi-am deschis caietul si am inceput sa scriu.Ora s-a terminat repede.Pentru mine era ca o eliberare deoarece parca ma sufocam.Intreaga ora am fost privita.Ma bucur ca pot sa-mi controlez puterea de citit ganduri ca daca nu,innebuneam de mult.
-La revedere copii,si Aren sa nu uiti sa ii prezinti scoala,spuse profesorul inaite de a iesi pe usa
-Desigur!ii spuse Aren dupa care ma lua de mana si iesi dupa profesor
Trecura deja minute decand ma tinea de mana si imi prezenta in fuga scoala.Era cel mai scurt tur din viata mea,timp record.Deja ma saturasem sa alerg intruna.
-Da-mi drumul,ii spun dupa ca ma opresc din mers
-Si daca nu vreau?ma intreaba cu acelasi ironism
Deschide o usa de la o incapere si ma trage dupa el inauntru,dupa care imi da drumul la mana.Privesc in jur si observ ca suntem in biblioteca.Era asa de liniste,mai bine zis nu era nimeni.Ma intorc spre el si il privesc.Acesta se apropie de mine si ma prinde de mana.Incerc sa ma eliberez,insa ma lipeste de el.Scot un mic gemat atunci cand sanii mei sunt presati de abdomenul lui.Acesta ma impinge intr-unul din pereti si-mi ridica mainele in sus.Cu o mana imi ia barbia si ma obliga sa-l privesc.Incepe sa-mi mangaie cu un deget buzele,facandu-ma sa rosesc usor.Isi coboara mana pe unul din sani si incepe sa ma sarute pe gat.Incep sa tremur usor insa nu las sa se observe.Aren isi ridica privirea in sus si-mi priveste buzele.Dupa cateva secunde isi apropie buzele de ale mele si ma saruta.Limba lui incepe sa se joace cu a mea.Simt cum exploreaza fiecare locusor al lacasului meu umed.Este prima oara cand sunt sarutata de cineva.Deodata incep sa ma impotrivesc.Aren opreste sarutul insa se indreapta spre gatul meu.Ii simt dintii care vor sa intre in carne,asemenea unui vampir.Dupa cateva secunde se opreste si-mi da drumul la maini.Acesta se departeaza de mine si deschide usa.Imi arunca o ultima privire dupa care iese.
Mai astept cateva minute dupa care ies si eu indreptandu-ma spre baie.Odata ajunsa acolo imi dau cu apa peste fata,dupa care imi privesc urmele de pe gat.
-Este nebun tipul.Ar trebui sa-mi dau drumul la par ca sa nu se observe urmele.
Imi dau drumul la par dupa care ma indrept spre clasa.Pe drum aud clopotel asa ca maresc pasul.Ajung chiar la timp,odata cu profesorul.Ma duc in banca mea si-mi scot caietul.Se pare ca acum avem chimia.
-Domnisoara Okury,te rog sa deschizi manualul,imi spune profesoara
-L-as deschide daca l-as avea.Abia dupa terminarea orelor voi primi manualele,ii spun eu calma
-Foarte bine!Aren te rog sa-ti unesti banca cu a ei si sa pui cartea la mijloc.
Imediat ce profesoara “porunci”,Aren se muta langa mine.Se pare ca nu era destul de aproape inainte.Profesoara incepu sa scrie un exercitiu la tabla.
-”Ce are asa de special pustoaica asta?Celelalte fete erau de mult la cheremul meu,insa ea,chiar si dupa ce am sarutat-o este la fel ca inainte.Ochii ei sunt ca ai mei.Plini de raceala si de durere.Chiar daca incearca sa ascunda acest lucru.Ce m-a apucat?Nimeni nu poate simti durerea pe care o am eu.Fata asta tot va fi a mea.”
-Ma scuzati,insa trebuia H2O nu CO2,ii spun profesoarei si atragand toate privirile asupra mea.
-Asta este imposibil,spuse profesoara dupa care se uita la foaia de pe catedra.
-E foarte adevarat,ii raspund uitandu-ma la cer
-Se pare ca ai dreptate,spuse profesoara si corecta.
Ora se termina intr-un sfarsit.Acum aveam sportul si ma indreptam alaturi de ceilalti colegi spre sala.Imediat cum intrasem ne intampina in barbat inalt cu mustata si cu multi muschi.
-Buna ziua!spusera elevii in cor
-Viermilor nu mai trageti de timp si incepeti cu incalzirea.Acum sa va vad cate doi,spuse profesorul urland
Toti isi gasise cate o pereche,Ma uitam in jur sa vad pe cineva care ar putea fi singur.Deodata observ o fata cu par verde prins in doua codite,care statea intr-un colt singura.Ma apropii de ea si o intreb daca nu vrea sa fie partenera mea.Aceasta accepta,dupa care incepem sa alergam.
-Numele meu este Yuki,imi spune ea
-Incantata de cunostinta.Apropo ai putea sa-mi prezinti colegii?o intreb zambind
-Desigur!Fata cu par rosu si pistrui este Karen,cea cu parul saten este Lucia,baiatul blond si cu ochi albastrii este Ikuto,iar cea cu parul brunet esta Harumi.Ikuto si Harumi sunt cei mai buni prieteni ai lui Aren,pe care l-ai cunoscut deja.Ceilalti sunt...
Trecuse deja jumatate din ora.Profesorul ma puse sa sar capra,sa fac roata si altele.Acum toti stateam jos pe saltele.Profesorul ne vorbea de un maraton.Deodata se aude un ciocanit in usa.Dupa ce profesorul spuse “Intra” isi facu aparitia nimeni altul decat Daniel.
-Buna ziua!Scuzati deranjul insa ati putea sa o invoiti pe Karen?Directorul stie deja,spuse el cu un zambet care facu fiecare fata sa lesine
-Karen...esti libera,spuse profesorul nu pra fericit ca i-a fost intrerupta ora.
Ma ridicam incetr cand o observ pe roscata aia ca se ridica si ea.Nu pot sa cred!Am uitat ca si pe ea o cheama Karen.Ma indrept spre usa,insa profesorul ma opreste.Toti colegii ma privesc,mai ales cei trei muschetari.
-Ayera nu ti-am dat voie sa pleci.Poate nu ai auzit bine insa am spus Karen,imi zice profesorul pe un ton tare
Fac un pas in spate,dupa care fac o plecaciune.
-Ma bucur sa va cunosc.Va informezi ca ma numesc si Karen.
-Draga si de unde stii tu ca tipul acesta te cauta pe tine si nu pe mine?ma intreaba roscata
-Simplu draga!Findca tipul acesta este fratele meu,iar daca te-ar cauta pe tine,cea ce este imposibil,ai putea deja sa-ti pregatesti mormantul si in plus are ghiozdanul meu in mana,ii spun eu nervoasa si cu o privire de gheata
-Karen inceteaza!Acum daca am lamurit lucrurile putem sa mergem,spuse el in timp ce ma lua de mana.
Toti se uitara la noi,asta pana cand iesisem pe usa,iar roscata se intoarse inapoi langa Lucia.

Sper sa va placa!

De acum nu stiu sigur cand voi mai pune continuarea!
FICURILE MELE:

Dincolo de secrete:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=2261

Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvăluite *Saku love Sasu*:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=1913

Suspinuri în culori de vară [yaoi, drama]:
http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=22546

Răspunsuri în acest subiect
Incercarile destinului - de Claribel - 21-08-2008, 09:54 PM
RE: Cand incerci sa ascunzi cine esti - de raza-de-soare - 24-09-2008, 06:41 PM
RE: Cand incerci sa ascunzi cine esti - de Flash - 04-10-2008, 06:22 PM
RE: Cand incerci sa ascunzi cine esti - de Apathy - 07-12-2008, 01:23 AM