17-01-2009, 10:41 PM
Well se pare ca sunt prima care comenteaza la capitolul asta. Pai mi-a placut si mi s-a parut chiar dragut. Ma bucur ca ai postat in sfarsit si sa sti ca te inteleg cu scoala...damn school...nu mai are omu' timp sa scrie un fic:))...Revenind la ficul tau, am observat cateva greseli de tastare care fac ficul sa fie umpic mai greu de citit pentru ca e vorba de inversiuni ale literelor intr-un cuvant cum sunt "icnepand"- incepand si am mai gasit verbul asta si la modul infinitiv scris cam la fel "icnepe"-incepe si "fueg"-fuge si altele..cred ca trebuia sa mai verifici odata ficul ca sa elimini greselile de orice fel pentru ca 10-20 de minute in plus pot face minuni... Am mai gasit si cuvantul "placere" repetat foarte des... poate mi s-a parut mie dar la un moment dat devenea suparator... cred ca puteai sa-l inlocuiesti cu sinonime ca exista destule sau puteai folosi o expresie sinonima...gome daca ma insel insa mie asa mi s-a parut.
Actiunea a fost draguta (mi-am amintit de o faza din gravitation desi nu prea au legatura:)) ) M-a uimit faptul ca baiatul l-a inlocuit pe iubitul sau cu fratele acestuia. Pana la urma se pare k i-a ajuns pe amandoi remuscarea...astept urmatorul capitol sa vad ce se mai intampla si gambate
p.s. sper ca voi citi mai repede nextu ja :-h
Actiunea a fost draguta (mi-am amintit de o faza din gravitation desi nu prea au legatura:)) ) M-a uimit faptul ca baiatul l-a inlocuit pe iubitul sau cu fratele acestuia. Pana la urma se pare k i-a ajuns pe amandoi remuscarea...astept urmatorul capitol sa vad ce se mai intampla si gambate
p.s. sper ca voi citi mai repede nextu ja :-h