(23-11-2008, 09:10 PM)Sakura_Haruno95 A scris: Capitolul 1:Sakura infloreste.
Era o zi frumoasa de primavara.Petalele florilor de cires s-au asezat pe jos formand un covor de petale rozali.(ai repetat cuvantul petale)
In curtea scoli,erau multi copii ce asteptau ca,clopotelul(cacofonie) sa sune de intrare.O fata cu parul roz statea alaturi de prietenele ei.Avea ochi verzi ca smaraldu,si piele ei era putin bronzata.Aceasta era imbracata intro fusta neagra si un tricou roz si in picioare avea o pereche de sandale albe.Statea de vorba cu cele mai bune prietene ale ai Hinata si Ten Ten.Putin ma incolo de locul unde stateau ele,la umbra unui copac,un baiat cu parul negru,ochi lui erau la fel ca si parul.Era imbracat cu o pereche de pantaloni nergi cu un tricou albastru.Privea cu multa atentie fata care ia furat inima da nu vrea(vroia) sa arate asta.Pe langa el Ino o fata enervanta,incerca sa filtreze cu el(inca o repetitie).Aceasta sa imbracat special cu o fusta mini de bludi,o pereche de cizme nov(mov) lungi pana la genunchi si cu un maieu mov cu spatele gol.
<Sasuke!(,)cum o poti supotra pe fata asta?Este destul de enervanta.Da ca se mai si invarte in jurul tau,ma ametit nu mai pot>zice iner(nu stiu ce ai vrut sa scrii) Sasuke.
"Si ce vrei sa ii fac eu?Nu ii pot zice sa plece ca vreau sa ma uit la ..."<La cine?>"La nimeni.Gata taci ca deja ma doare capul>
Sa sunat in sfarsti de intrere(intrare).Marea patre din copii s-au ingramadit,doar 3 persoane au ramas mai la urma acestia fiind Sasuke,Sakura si Ino.
-Buna Sasuke.zice Sakura politicoasa.
-Mdea...buna.zice Sasuke inaintand lasandule pe cele doua fete in spate.
-Ce crezi ca faci frunte mare?zice Ino.
-Il salut.Ce alceva as putea face?zice Sakura calma.
-Te avertizez daca incerci sa mil(mi-l) furi o sa o patesti.zice Ino nervoasa.
-Da cine zice ca Sasuke este al tau?Scrie cumva Ino pe el si nu am vazut noi?<Daaa,bravo Sakura i-ai ziso>zice iner Sakura.
Ino nu mai zice nimik si inainteaza nervoasa.
Am incercat sa-ti arat greselile pe care le-ai afcut sa stii sa nu le mai faci pe viitor.Povestea esete putin incurvata, nu ai descriere,si sa stii ca descrierea nu inseamna in ce erau imbracati si doua vorbe la inceput.Nu se stie tot timpul cine vorbeste, incearca sa scrii si tu vorbele personajelor cu linie de dialog si gandurile in ghilimele ca sa intelegem si noi.Ideea ficului e bunicica si nu ai chiar asa multe greseli.Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau,dar incerc sa te ajut ca s apoti progresa.mult succesc in continuare.[posturi unite]
(25-11-2008, 10:51 PM)Sakura_Haruno95 A scris: Doua ore fetele si-au aruncat priviri urate,mai mai sa se ia la bataie.
Dupa ora de istorie clasa era agitata pentru ca trebua(trebuia) sa se anunte echipele.
-Offff...Nu mai suport tensiunea (,)cred ca o sa lesin!zie Hinata.
-Calmeazate Hinata ca nu este sfarsitul lumii!zice Sakura calma.
<Cum poti fi asa de calma?Eu nu mai supotr imi vine sa imi smulg parul>zice iner Sakura
"Nu iti sugerez ca este si parul meu!"
<Ei si iti creste altu la loc!in vreo 2-3 ani,depinde de cat de repede creste la tine.>
"Offf....Taci ca ma doare capu si mai si enervat"
-Atentie toata lumea!zice Iruca(Iruka)-sensei.se vor anunta echipele.echipa nr.1.......echipa nr.7 Naruto Uzumaki,Sasuke Uchiha si Sakura Haruno.
-Ceeee????Cum se poate ca frunte lata sa fie in aceiasi echipa cu ingerasul meu?zice Ino nervoasa.
-Esti geloasa Ino?Saracuta de tine,Sakura a picat in echipa cu Sasuke si tu cu Chouji si Shikamaru.zice Temari fericita pentru Sakura.
-I-a mai taci ca ma enervezi!![posturi unite]
stiu ca am scris cam putin da nam timp
o sa mai scriu vineri
poate
Vad ca nu mai ai asa de multe greseli ,chiar aproape deloc.Dar nu ai descrire treuie sa intelegi ca intr-o poveste descrierea este esentiala.Si iti mai pun o intrebare sper ca nu te super,dar tu de ce te-ai apucat de scris?Ca sa iti omori plictiseala aruncand niste randuri pe hartie sau sa faci ceva bine.Incearca sa te perfectionezi.Sunt deacord ca nu ai timp sa scrii pentru ca esti ocupata,dar i-ai liber nu mai scrie o perioada pana vei avea timp si incerca sa scrii pe un caiet nu direc pe forum. asa vei putea sa-ti corectezi greselile.Sper ca nu te-am suparat,dar ai vrut comentarii si eu am vrut sa te ajut,sper ca nu te-am suparat.mult succes in continuare.
Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.