23-10-2008, 07:57 PM
pai nu prea am ce sa comentez pentru ca deja au facut-o ceilalti inaintea mea.;;).dar am spun ceva si eu pe acolo...pai:
1: nu prea ai descriere..ai avut ceva la inceput dar de rest nimic...>.>
2: ai grabit actiunea intr-un hal de fara hal...trebuia sa descrii chiar in amanunt,ce se petrecea acolo.
3: ai o groaza de greseli de tastare..
4: nu ai semnele de punctuatie...strica aspectul ficului prea mult..trebuia sa ma chiorasc ca sa inteleg ceva..dar in fine.
5: nu mai spun nimic doar ca as vrea sa tii cont de ce ti-am spus noi si sa nu te superi..dar ai foarte mare grija pentru ca repeti din noua aceleasi greseli ca si in ficul trecut..asa ca te astept cu nextu sa vad daca te-ai indreptat...bye:bye:
1: nu prea ai descriere..ai avut ceva la inceput dar de rest nimic...>.>
2: ai grabit actiunea intr-un hal de fara hal...trebuia sa descrii chiar in amanunt,ce se petrecea acolo.
3: ai o groaza de greseli de tastare..
4: nu ai semnele de punctuatie...strica aspectul ficului prea mult..trebuia sa ma chiorasc ca sa inteleg ceva..dar in fine.
5: nu mai spun nimic doar ca as vrea sa tii cont de ce ti-am spus noi si sa nu te superi..dar ai foarte mare grija pentru ca repeti din noua aceleasi greseli ca si in ficul trecut..asa ca te astept cu nextu sa vad daca te-ai indreptat...bye:bye:
Ficurile mele : Ingerul Negru ( Sakura ) si Doi ochi albastri ( hentai +18 )
I love colour blue ! :love: