09-10-2007, 08:39 PM
uuuuuu in sf am descoperit si eu bineinteles cu ajutorul marini o foarte buna sis
nume:...O.o Elda (mi se pare ca suna bine) asa e inger si om depinde de situatie
varsta: 17 ani
puteri:puterea timpului , si un fel de lame invizibile care pot taia orice...
descriere: pai dau poza in general e blanda intelegatoare ,nu vrea sa faca rau dar daca cineva ii face rau....acel cineva va regreta...muhhhaahhaa..poate fi cateodata mult prea sincera spunandu-le direct ce nu ii place si pe de o alta parte seamana cu tessa din fmp...adica asa speriata si draguta mereu etc ..(wow am facut o descriere total opusa mie )
sub forma de om:
sub forma de inger:
a si cand isi schimba forma i se schimba si ochii (fiindca nu am gasit alta poza mai buna)
nume:...O.o Elda (mi se pare ca suna bine) asa e inger si om depinde de situatie
varsta: 17 ani
puteri:puterea timpului , si un fel de lame invizibile care pot taia orice...
descriere: pai dau poza in general e blanda intelegatoare ,nu vrea sa faca rau dar daca cineva ii face rau....acel cineva va regreta...muhhhaahhaa..poate fi cateodata mult prea sincera spunandu-le direct ce nu ii place si pe de o alta parte seamana cu tessa din fmp...adica asa speriata si draguta mereu etc ..(wow am facut o descriere total opusa mie )
sub forma de om:
sub forma de inger:
a si cand isi schimba forma i se schimba si ochii (fiindca nu am gasit alta poza mai buna)
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see