Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flacara Iubirii (SakuSasu)

Chiar daca nu a comentat nimeni yo o sa pun continuoarea!

Cap 3 Echipa sapte vs. Itachi

Naruto tranti uriasa usa din lemn de perete , aceasta scartai suparata de acea lovitura neasteptata. Baiatul o lua la fuga catre sufragerie unde se aflau Sasuke , Medelus si Kalashi. Cei trei ii privira uimiti fata disperata a acestuia. Kakashi surprins de intrarea in scena a lui Naruto , il intreba repede ce a patit. Dupa ce se linisti putin baiatul blond incepu sa zica:
-Se lupta cu Sakura si vrea sa ma ia pe mine , el este... , dar nu apuca sa isi termine propozitia fiind intrerupt de stigatul disperat al lui Sasuke , care tot il intreba cu cine se lupta Sakura.
-I...Itachi Uchha !
-Si ai lasat-o pe fata singura acolo ? Mare gresala poate sa moara! Continua satenul. Sa mergem.
Cand au ajuns acolo au vazut o scena teribila : Sakura statea sprijinita de un copac tinuta de gat de catre barbatul brunet care parca facea un jutsu. Fratele mai mic al lui Itachi le explica ca acel jutsu o noua tehnica inventata de el , care o face pe fata sa sufere aratandu-i tot felul de imagini teribile inventate de barbat pe care le va putea si simtii , sa puna mana pe oamenii morti de exemplu.
-Las-o in pace! stiga jouninul pregatind un atac.
-Sensei e lupta mea! Toata viata am asteptat pentru clipa aceasta.Interveni Sasuke trecand in fata lui Kakashi.
-I-a te uita , fratele meu mai mic!
Deodata Sasuke se navalii asupra lui,nervos,strigand un singur cuvant : Chidori. Dar spre surprinderea tuturor Itachi i-a oprit atacul prinzandu-l de mana si rupandu-i-o , baiatul brunet tipand de durere.Apoi i-a dat un sut in burta trimitandu-l intr-un copac alaturat.
-Esti tot la fel de fraier,frate!
Se ridica cat de repede putu de pe iarba verde, care era odata voioasa acum trista,pe care erau cateva picaturi de sange si din nou il ataca cu Chidori dar tot acelasi rezultat avu.
„Oare chiar nu sunt bun de nimic?Oare chiar in atatia ani nu am reusit sa avansez deloc?Pana si singurul meu scop pe care il mai am nu il pot indeplini...Atunci de ce mai traiesc?”se gandea Sasuke.Observandu-i ezitarea Itachi s-a dus langa brunet incepand sa ii dea pumni si suturi in burta. Cei trei nu puteau decat sa priveasca teribila scena care se petrecea in fata ochilor lor,parca desprinsa dintr-un film de groaza.Dupa ce baiatul brunetul a ramas inconstient si plin de sange,intins pe iarba colorata in rosu de sangele lui Sasuke.Membrul clanului Akatsuki se indrepta catre Naruto.
-Umbrele clona...,vru sa zica blondul dar a fost intrerupt de Sasuke care isi recapatase cumostinta.
-Stai! Ti-am mai zis e lupta mea , am trait pentru acest moment.
O lua l-a fuga catre barbat incercand sa-i dea un pumn in fata dar si de aceasta data nu a reusit.Itachi incepe sa ii povesteasca despre cum a facut-o pe Sakura sa sufere enervandu-l din ce in ce mai tare pe baiat.Al treilea atac cu Chidori l-a zgariat putin pe distrugatorul clanului Uchiha. Mare le fu uimirea tuturor cand niste semne negre s-au intins peste corpul baiatului brunet , care urla de durere.Vazand semnul Itachi si-a dat seama ca acel semn era facut de Orochimaru.
-Naruto,tu adu-o pe Sakura aici pentru ca daca reusim sa o trezim o sa ne zica cum sa il oprim pe Sasuke.
Intre timp baiatul se folosise excesiv de arma sa : Chidori , incat rana sa s-a agravat. Reusise totusi sa isi raneasca cat de putin aversarul dar numai sa il zgarie. Itachi foarte nervos ca fratele sau nu mai ceda a inceput sa il atace pe fratiorul sau cu: Mingiile de Foc Jutsu,Chidori dar cu o putere mult mai mare si Jutsuul Mortilor un jutsu inventat de el care consta in punerea de chakra in maini si cand il fovesti pe adversar acesta simte cum 100 de pumni il lovesc.O durere enorma il facea pe baiat sa tremure,simtea cum niciun semn nu mai putea sa faca si atunci cand barbatul cu parul lung si-a activat Sharinganul si-a dat seama ca asesta va fi sfarsitul lui.Era prima oara cand i s-a facut cu adevarat frica,se vedea pe fata lui chiar daca de multe ori el ramanea impasibil de data aceasta era altfel.Pentru a zecea oara a executat jutsu-ul invatat de la Kakashi dupa care a fost lovit de Mingiile de Foc si s-a prabusit pe iarba matasoasa.
-O sa platesti pentru asta!se auzi strigatul blondului.
Acesta l-a lovit pe Itachi in plin cu Rasenganul,dar a primit si un sut in burta care-l facu sa scuipe sange.Tot nu a vrut sa renunte,prietenul sau fiind ranit trebuia sa il razbune si pe Sakura desigur.Atacurile lui deveneau mult mai puternice,chakra Vulpii cu 9 Cozi dandu-i mai multa putere si fiecare rana vindecandu-i-se rapid.Il mai ataca pe distrugatorul Clanului Uchiha cu Umbrele Clonate Jutsu si cu Rasengan. Mdelus folosise un jutsu care ii vindeca ranile fetei si Kakashi il bandaja pe saracul Sasuke.
-Acum voi pleca! Dar nu uitati o sa il capturez pe Uzumaki.Si disparu intrun nor de fum.Naruto o lua la fuga catre Sasuke care inca mai sangera,ranile lui fiind foarte grave si mai ales mana lui stanga era cea mai afectata.
-Sa ii ducem in casa , propune Medelus.
Rozalia nu era asa de afectata si aceasta isi reveni dupa doua ore , dar brunetul era inrt-o stare deplorabila. Sakura a ramas fara cuvinte vazandu-l pe brunet in starea aceea si respirand cu greu.A inceput sa planga in hohote,blondul punandu-i mana pe umar,compatimand-o.
Toti il vedeau pe tanarul baiat cum ii tremura mana stanga si ii auzeau gemetele de durere. Tot timpul fata ii schimba bandajele patate de sange.Fiecare parea pierdut fara a-l auzi s-au vedea pe Sasuke certandu-se cu Naruto.Kakashi nu isi mai citea cartea si nici nu mai vorbea,avea o privire pierduta.Acesta repeta doar cateva cuvinte:„ De ce nu l-am putut salva?”.Blondul incepuse sa regrete ca se tot certa cu el zicand ca va deveni Hokage sau ca este cu mult mai puternic.Sakura era cea mai trista,simtea cum inima i se frange isi dorea asa de mult sa ii auda vorbele urate sau criticile pe care i le adresa.Pana si Medelus era trust chiar daca nu il cunostea deloc pe brunet isi dadea ce parte importanta avea.Sasuke era cel care il facea pe Naruto mai bun,era ca un frate pentru blond.
Trecuse o zi de la nefericita intamplare si satenul zise:
-De ce credeti ca a ajuns in starea asta?
-Pentru ca nu l-am ajutat...,raspunse Naruto posomorat.
-Nu,nu e adevarat. Daca Sasuke nu intervenea in lupta tu,Sakura,ai fi murit,pe tine te vroia Naruto si daca el a ales sa lupte in locul tau au fost doua motive:telul lui de a-si invinge fratele si pentru a te apara pentru ca esti prietenul lui.Nu vrea sa-si vada prietenii raniti sau mai rau morti asa ca a decis sa lupte cu Itachi.
Atunci cei trei si-au adus aminte de ce a spus Sasuke,revenindu-si incetul cu incetu.

~Flash Back~

-Refuz sa imi vad toti prietenii cazand in fata mea!

~End Flashback~

Ziua a trecut repede fiecare facandu-si treburile dar,avand mare grija sa nu se mai intalneasca cu Itachi.Dupa masa de pranz rozalia s-a dus sa ii puna un prosop ud cu apa rece pe frunte baiatului.Chiar daca ajunsese in halul acesta pentru ei tot nu ii convenea prea tare situatia.Dupa aceea s-a dus sa se odihneasca intinzandu-se pe pat langa Sasuke.Aceasta a adormit strans in mana , mana lui.
In alta camera blondul se uita pe geamul larg deschis la locul unde avesese loc lupta,era tare ingandurat.Dintr-un arbore care fusese frant,acum i-au crescut noi crengute redevenind un copac minunat. Trei iepurasi zburdau fericiti printre copaci. Naruto a inchis ochii si in minte i-au aparut imagini in care el se certa cu Sasuke pe diferite teme prostesti.Se distra asa de mult cu el,parca era fratele pe care nu l-a avut niciodata.Ce mult isi doreaca aceste lucruri sa se intample din nou,erau niste vremuri frumoase.
In sufragerie , pe canapea se afla Kakashi care isi adusese aminte de certurile dintre cei trei elevi ai sai,de prostiile lui Naruto,pumnii pe care i-a primit Naruto de la Sakura si de repetatele cuvinte spuse de Sasuke.Acestea erau:„ Esti un prost, Naruto!”.Vroia ca cei trei sa revina la ceea ce au fost: pustanii cei veseli si amuzanti.
-„ Credem in tine , Sasuke! Revino-ti!” gandeau cei trei,sperand in continuoare.
When you can live forever what do you live for?

[Imagine: 20f8b2g.png]

Cinema Bizarre Addicted! 8 Yu fangirl :love:

If no one is perfect, why do you wanna be perfect?

Metal Addicted :X

[Imagine: fd27431.png]

Răspunsuri în acest subiect
Flacara Iubirii (SakuSasu) - de Yukira1234 - 10-09-2008, 11:24 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de O@n@ - 10-09-2008, 11:49 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Shilpa - 11-09-2008, 10:55 AM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de ::::yamashita ayumu:::: - 11-09-2008, 03:43 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 13-09-2008, 10:10 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 26-09-2008, 10:54 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 03-10-2008, 09:00 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de O@n@ - 04-10-2008, 01:25 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 06-10-2008, 11:32 AM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Kazuki - 06-10-2008, 01:30 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 12-10-2008, 10:00 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de denisa - 12-10-2008, 10:38 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 14-10-2008, 10:36 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de denisa - 14-10-2008, 11:24 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de O@n@ - 15-10-2008, 04:12 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de ::::yamashita ayumu:::: - 17-10-2008, 07:21 PM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 21-11-2008, 12:13 AM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 04-12-2008, 12:10 AM
RE: Naruto fic (SakuXSasu) - de Yukira1234 - 16-12-2008, 12:52 AM
RE: Flacara Iubirii (SakuSasu) - de sasuke_sakura - 11-01-2009, 02:24 PM
RE: Flacara Iubirii (SakuSasu) - de mada_sasuke - 04-02-2009, 01:01 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Flacara iubirii dydy 1 2.194 28-01-2012, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Flacara Iubirii nu se stinge atat de usor MooN. 23 13.358 15-03-2011, 12:25 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Flacara luminoasa a iubirii ( SasuSaku) sasu_saku@love.bobo 5 5.970 27-01-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: Obsession.
  Flacara iubiri...(Naruto Fic) †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † 6 8.220 26-04-2009, 02:51 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  My YYH story-Flacara dragostei(Turneul artelor martiale intunecate) ~Dark_Kitsune~ 1 3.487 02-02-2008, 12:26 PM
Ultimul răspuns: 'CrystalShadow'

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)