Când o să ai 40 de rânduri la ambele capitole dai edit şi repostezi,mkay?
Flacara luminoasa a iubirii ( SasuSaku)
|
27-01-2010, 02:45 AM
OMG :??
asta este fic???? nu prea cred... mi se par a fi doar cateva idei pe care le-ai scris in word n-am ce comenta, ca doar nu stau acum, la 1 jumate noaptea sa comentez nici nu-mi gasesc cuvintele ca sa nu ma exprim mai mult, in rau... Iti dau un mare sfat....refa ficul! ....adica se poate adauga descriere, iar actiunea poate deveni mai inceata... scuza-ma ca intreb, dar cati ani ai? cred ca si un copil de clasa a treia, care face compuneri pentru invatatoare, de primavara, de ziua mamei, daca se mai fac, rau daca nu, se poate descurca mai bine Sper sa nu te fi suparat pe com-ul meu, dar retine, nu te-am criticat pe tine, ci ficul, care nu este deloc fic, ci pur si simplu idei. bye :bye:
27-01-2010, 09:32 AM
Pot sa pun pariu ca e primul tau fic, nu ?
Deci capitolul e scurt, foarte scurt :| Actiunea e grabita... ceva in gen: eleva noua, il vede, il place si se combina, desi el e arogant. Si daca mai faci capitole asa "lungi" atunci iti termini ficul mai repede dacat te astepti. Dialogul e mult si e sec! Dezvolta replicile! Nu mai fa dialog de genu`" -Salut, ce faci? -Salut, bine!Tu ? -La fel, pa! Incearca sa dezvolti ca sa arata cam asa: -Salut, ce ai facut azi? Ai timp sa fi cu mine la o plimbare? -Salut, nimic interesant si da, mi-ar placea sa ies putin. -Ok, te mai sun. Sa nu uiti! Pa! -Nu uit, ne vedem ! Bun, cred ca sunt cele mai penibile replici pe care le-am gasit, dar creierul meu atat a procesat asa de dimneata :)). Descrierea este, dar e foarte putina :| Descrie sentimente, locuri, imprejurari, etc. Naratiunea lasa de dorit. Citeste mai multe ficuri, sau carti pentru a-ti imbogati vocabularul si daca tot mai citesti si ficuri... fi atenta cum descriu cei care au putina experienta in domeniu :)) De greseli nu ma iau, ca nu am rabdare sa le corectez. Si acum daca mai scapa una doua nu se pune , numai sa nu fie cu tonele ;). Cam atat, sper ca te-am ajutat macar putin. Bye :bye: !
27-01-2010, 03:28 PM
ce pot spune am ramasa uimita cand am citit ficul si nu in sensul bun
in primul rand actiunea e foarte grabita,dialogul e foarte sec ar trebui sa mai dezvoltii ideile, naratiunea lasa mult de dorit,iar descriere nu ai deloc,intr-un fic trebuie sa descrii sentimentele, imprejurimile in fine totul. Oricum cred ca ar trebui sa-ti mai imbogatesti vocabularul citind alte ficuri sau crti sau mai stiu eu ce.Greseli nu prea am vazut si oricum sper ca toate sfaturile sa te ajute macar putin. Succes in continuare si gambate. I'm an angel from heaven who lives in hell. My life is so empty I want to go far away from here But I can't Because he is here I want to go in a diffrent place But I can't live them alone Especially she is so weak That thing make me Want to protect her. , chibi-ul lui anaid_angel
27-01-2010, 04:01 PM
deci...am ramas uimita :O:O
Nu se poate numi un capitol ceea ce ai scris tu acolo...da' ma rog... in primul "capitol" ai 19 randuri....[da le-am numarat :))] plus ca regula este ca trebuie sa ai 40 de randrui la un capitol... nu ai diclaimer..asa Descrire...nema...doar ca ai zis ca avea ochii verzi si parul roz....aia nu e descrire....Trebuia sa descrii sentimentele,imprejurimile..... deci al doilea "capitol"....daca se poate numi asa...are 6 randuri.....niciodata nu am mai vazut asa ceva..... Dialogul....sec,sec,sec ;) mai intai pune mana si citeste niste carti,niste fic-uri ca sa te "documentezi" Nu critic autorul ci fic-ul! Sper sa te perfectionezi... [Sper ca nu am fost prea dura...] Ps:Daca nu-ti place ceva din comm-ul meu Pm si sterg Bye :bye: Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc şi se iau. - Mihail Drumeş Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei. Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? - Mihail Drumeş Claustrofobie
27-01-2010, 04:55 PM
(26-01-2010, 04:32 PM)sasu_saku@love.bobo A scris: Cap.1 Nu ma asteptam... Binee...am corectat in mare greselile. Ideea cu blogul, -exceptand partea in care nu prea ai cum sa banezi pe bloguri, pentru ca sunt site-uri personale, deci nu ai membrii, admini, moderatori etc. creatorul fiind singurul care poate posta subiecte si modera comentarii- este o nautate (cel putin pentru mine). Insa este o poblema cu dimensiunea capitolelor. Sunt extrem de scurte. Descrierea...in primul capitol a mai fost vazuta, in trei propozitii (da, le-am numarat) , dar macar a aparut, ceea ce nu pot spune si de al doilea capitol unde lipseste cu desavarsire. Naratiunea...e putina si fuuuge, unde se grabeste nu stiu, dar eu sic s-o prinzi si in capitolul urmator s-o tii mai bine-n frau. In capitolul 1 au fost cateva propozitii in care a aparut, dar in al doilea a lipsit. Dialogul, uite un mod de expunerea la care nu ma pot plange ca-i prea putin, insa, pot spune ca e exagerat de mult si de sec. (Si am facut acum un comentariu mai lung decat cele douo capitole ale tale la un loc fara quote.) Acum sa te mai si laud putin, nu? Pai mi-a placut ca nu ai avut probleme cu cratima. In rest, astept urmatorul capitol si incearca sa il faci mai lung si sa tii cont de sfaturile noastre. Sper ca nu te-ai suparat pe mine, nu am avut in intentie sa te necajesc. Daca vrei sa-mi editez postul, da-mi un pm. Astept urmatorul capitol. Kisses:* |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
[Naruto] Simbolul iubirii (SasuSaku) | 9 | 5.786 |
21-02-2013, 03:07 PM Ultimul răspuns: |
||
[Naruto] Sub domnia iubirii(SasuSaku) | 6 | 4.556 |
01-01-2013, 02:01 AM Ultimul răspuns: |
||
Flacara iubirii | 1 | 2.190 |
28-01-2012, 11:54 PM Ultimul răspuns: |
||
Flacara Iubirii nu se stinge atat de usor | 23 | 13.349 |
15-03-2011, 12:25 PM Ultimul răspuns: |
||
Flacara iubiri...(Naruto Fic) | 6 | 8.219 |
26-04-2009, 02:51 PM Ultimul răspuns: |
||
Flacara Iubirii (SakuSasu) | 20 | 22.682 |
04-02-2009, 01:01 AM Ultimul răspuns: |
||
My YYH story-Flacara dragostei(Turneul artelor martiale intunecate) | 1 | 3.482 |
02-02-2008, 12:26 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |