25-04-2014, 10:07 PM
Nu conteaza daca ai sau nu ai dreptul sa furi viata cuiva. Aici nu mai exista problema asta. E o intrebare fara sens. Simtul justitiei dispare atunci cand ai puterea. Ca sa ii rezisti trebuie sa fi foarte puternic, mai puternic decat a fost Light. Cred ca majoritatea ii inteleg ura, nu ne cade bine cand auzim la stirile de la ora cinci cate crime si violuri s-au comis. Cand esti atat de hotarat sa cureti lumea de rau, nu mai conteaza daca e drept sau nu. De aceea, cum am mai spus, daca as avea Carnetul Mortii l-as folosi, fara doar si poate. Am atata ura pentru acei oameni cat a avut si Light. Dar nu l-as folosi pe pitzipoance si cocalari, cum am vazut scris mai sus, undeva. Dar pe oameni care merita sa sufere pentru ce au facut. Si daca tot e vorba de suflet, adica de faptul ca nu poti sa speri ca o sa ajungi in rai dupa ce folosesti Carnetul, nu e un pret prea mare. Si cand gandesti asa, legile justitiei sunt facute de tine, transformate pentru a fi urmate, cu un scop, acela pe care il ai de la bun inceput.
![[Imagine: ak8THBQ.png]](http://i.imgur.com/ak8THBQ.png)