27-04-2013, 09:50 AM
Deci ador animeul acesta. Este pur si simplu atat de induiosetor! Si tooata acea drama dintre ele... este interesant si imi place grafica extrem de mult desi as fi preferat mai multa actiune intre Saya si Haji. Mi se pare destul de platonica relatia dintre cei doi.
desi mie nu mi-a placut finalul sincer as fi vrut sa vad ce se intampla cu gemenele daca vor avea parte de aceasi soarta ca si mama lor.
Haji este mult mai potrivit pentru Saya decat ar fi fost vreodata blondul. Dar no, am o slabiciune pentru cei care se tin dupa personajele principale.
Mi se par atat de cute cum tot incearca sa le castige desi ele sunt sortite sa fie cu altcineva. Mi-ar fi placut sa dea mai multe detalii despre relatia lui Saya cu Haji deoarece este una atat de complicata si interesanta. Nu stiu, animele acesta trece peste atatea detalii de parca creatorul nu le-a considerat importante.
desi mie nu mi-a placut finalul sincer as fi vrut sa vad ce se intampla cu gemenele daca vor avea parte de aceasi soarta ca si mama lor.
Haji este mult mai potrivit pentru Saya decat ar fi fost vreodata blondul. Dar no, am o slabiciune pentru cei care se tin dupa personajele principale.