15-09-2012, 10:32 PM
Crede-ma daca bunaciunea aia de Yu ajungea animator, eu eram clienta fidela - rade. In fine sa trecem la subiect. Mersi ca ai anuntat ca ai tastatura in italiana si nu prea gasesti semnele, dar nu o poti schimba de la bara? Eu, de exemplu, sa schimb tastatura de la laptop in engleza si romana. In fine, nu-i asta importanta acum. In primul rand de felicit pentru ficul cu C.B. si pentru ideea cu vampiri. Nu e chiar originala, ca Yu e vampir, dar abia astept sa vad si restul. Descrierea este buna, adica buna pentru o incepatoare si mai ales pentru cineva, care are primul fic si pentru asta jos palaria. Dialogul e bun si actiunea, nu ma leg, ca e primul capitol. Acum sa fac mici observati de aspect. Yu Phoenix are ochii de un albastru-verzui-cenusiu, care ii se schimba in functie de anotimp sau lumina. De exemplu, eu am o amica care are asa ochii. Daca ii bate lumina in fata ii are verde-cenusiu, de deasupra ei, ii are albastri-verzi-cenusi, din spate, albastri-cenusi spre albastru-inchis. Deci la asta sa fi atenta. O alta atentie, este ca, Kiro ii are verde-pisicesc, sti acea culoare verde, cum au pisicile ochii. Deci, asta este o observatie. Altceva, ar fi space-ul, care se lasa dupa liniutele de dialog si dupa semnele de punctuatie. Aici tine de estetica mai mult. Ai greseli de tastare, dar nu ma omor sa le caut. Altceva ce ar mai fi...
Astept nextul si sper ca nu te-a suparat sfatul meu ^.^
Astept nextul si sper ca nu te-a suparat sfatul meu ^.^
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blogYo man, chibi Manu^.^