14-09-2012, 11:14 AM
Acum, desi aia era Lucy si nu exista nici un idiot de mister (decat daca esti idiot), nu se intreaba nimeni de CUM ar functiona relatia intre aia doi in viitor? Eu as zice ca ideea cu "Mi-ai omorat sangeros parintii" ar plana acolo. Nici o persoana normala mintal nu poate trece peste asa ceva, nu-i ca si cum poti ierta uciderea.
"E atat de draguuuuuuuuta", si are un temperament care ti-ar putea zbura capul daca o iriti.
Mai bine era s-o lase pe aia finalul sa crape, nu s-o aduca inapoi. Ar fi fost ceva mai rezonabil decat iadul la care ar fi altfel condamnat Kouta, cu toate problemele psihice ce au sa apara oricum cand intretine ideea ca traieste sub acelasi acoperis cu persoana care i-a furat parintii si l-a traumatizat probabil pe viata.
"E atat de draguuuuuuuuta", si are un temperament care ti-ar putea zbura capul daca o iriti.
Mai bine era s-o lase pe aia finalul sa crape, nu s-o aduca inapoi. Ar fi fost ceva mai rezonabil decat iadul la care ar fi altfel condamnat Kouta, cu toate problemele psihice ce au sa apara oricum cand intretine ideea ca traieste sub acelasi acoperis cu persoana care i-a furat parintii si l-a traumatizat probabil pe viata.
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.