Am incercat sa postez capitolele mai ok asezate in pagina, da vad ca forumul nu recunoaste tab-urile date pentru alineate, asa ca pe moment vor ramane asa cum sunt.
In schimb am postat o versiune usor corectata a acestora, si completata cu o fraza sau doua. Voi face asta cam oricand voi aduce un capitol nou, si voi posta si cand nu bag capitol nou (ca acum), sa mentin un interes in povestea asta.
Acestea fiind zise, multumesc Lexxu de comentariu. Pe moment abia sunt la capitolul 2, dar as putea zice ca am planuri mari pentru poveste.
In schimb am postat o versiune usor corectata a acestora, si completata cu o fraza sau doua. Voi face asta cam oricand voi aduce un capitol nou, si voi posta si cand nu bag capitol nou (ca acum), sa mentin un interes in povestea asta.
Acestea fiind zise, multumesc Lexxu de comentariu. Pe moment abia sunt la capitolul 2, dar as putea zice ca am planuri mari pentru poveste.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.