Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yuri] Nici un pret prea mare

#1
Iata-ma scriind si Yuri. A venit si ziua asta. Mai trebuie sa fac si Yaoi si pot zice ca mi-am bagat degetele in cam orice placinta.
Deoarece inca nu sunt ferm convins pe care din cele doua povesti care le am in gand as dori sa merg, acest capitol este un simplu, si usor de inghitit prolog si un mod de a va face cunostiinta cu personajele mele. Eu le-am indragit de cum le-am conceput, sper s-o faceti si voi.
Asadar, fara alte aberatii, va urez lectura placuta.

Gen: Realist / Fantasy, Yuri
Varsta: 18+ (da, primul 18+ real de la mine)
Limba: Romana (am ruginit, nu dati cu pietre prea mari)
Critica dorita: Orice va lasa inima, doar sa stiu si eu ca mai citeste lumea
Alte comentarii: Comentati!

[center]Prolog[/center]


Se trezi la sunetul ploii rapaind monoton in geam, huruitul unui tunet auzindu-se inabusit undeva departe. Asculta cateva clipe pana simti frigul mangaindu-i degetele de la picioare si coapsele. Tremura involuntar si-si ascunse picioarele inapoi sub cearsaf, fortandu-le intre ale iubitei ei, incalzindu-se. Se ridica usor intr-un cot, atenta sa nu deranjeze, si privi ceasul ce ticaia linistit pe perete; nu era nici macar opt dimineata, mai avea timp sa doarma. Cu un zambet somnoros se lasa jos, cuibarindu-se inapoi la caldura din bratele iubite, miscandu-i acesteia bratul pe soldul ei, pentru comfort.
Mirosea a praf ud, a ploaie de vara dupa zile lungi de canicula incediara. Umezeala si racoarea, ticaitul ceasului si rapaiala din geam o inviorau incet incet, nelasand-o sa alunece inapoi in vise. Nu era neplacuta senzatia de racoare ce trecea prin cearsaful subtire, o facea sa se impinga mai mult in bratele Trinicai; ceea ce era greu in noptile infierbantate de pana atunci cand inabuseala le facea sa doarma in parti separate ale patului. Zambi cu ochii inchisi amintindu-si cum era impinsa la o parte in acele nopti.
Trinica ofta usor in somn si o trase inspre ea, gudurandu-si buzele si nasul pe gatul ei, sarutand-o prin vis. Jinx aproape mieuna la atingerea buzelor si, ridincand bratul, ii mangaie acesteia obrazul si ochii inchisi, atingand-o doar cu varful degetelor, atenta ca nici macar sa n-o gadile. Urma sa plece in curand la servici si nu se putea bucura prea mult de senzatia placuta de a fi tinuta in brate dimineata. Nici nu-i mai parea rau de somnul ce nu mai venea.

Cu un trasnet puternic si un zguduit de geamuri se puse sa ploua mai puternic, norii rupandu-se dupa saptamanile secetoase. Trinica tresari si se ridica speriata, privind inspre geam cu ochi mijiti de somn.
-Cine ne invadeaza?
Jinx o trase inapoi si se propti la loc in bratele ei.
-Nimeni. Ploaie de vara. N-o poti prezice niciodata.
Simti buzele iubitei pe gatul ei, sarutand-o lent si apasat, facand-o sa tresara usor la fiecare atingere.
-Cat e ceasul?
-Nici opt. Mai poti dormi.
Trinica o stranse tare in brate, facand-o sa icneasca, si se intinse, tremurand pana in varful degetelor.
-N-am chef de servici azi. Hai sa fugim la mare. Zise si se aseza mai bine in pat, bagandu-si nasul in parul scurt si negru al iubitei micute.
-Si sa murim de foame. Bun plan.
Jinx zambea fata de rutina lor de dimineata. Trinica nu avea niciodata chef de servici, dar dupa o cafea deja isi punea la punct sarcinile pe ziua in cauza. Se intoarse incet si-si incolaci bratele in jurul taliei roscatei si o trase cu putere inspre ea, intinzandu-se la fel ca si aceasta, pocnindu-si coloana cu un oftat de placere aproape erotic.
-Vreau kissu! Rosti hotarata si puse botic copilaresc.
Trinica o privi un pic cu ochi abia intredeschisi si se lasa sa cada intr-o parte, pe spate, tragand-o si pe aceasta peste ea. Rase usor cand se uita mai cu atentie in ochii gri ce o priveau mari de deasupra ei.
-La varsta ta si inca crezi ca mai merge cu asta?
-Da! Mereu merge. Boticul lui Jinx nu disparea iar Trinica abia se abtinea de la a rade. Palmele ei se plimbau usor pe spatele acesteia si din cand in cand trasa cate un cerculet cu unghiile, facand-o sa tresara si sa tremure de placere.
-Si daca nu vreau? Glumi in continuare, mutandu-si palmele pe soldurile osoase ale iubitei. Daca nu vreau sa-i dau solistei mele kissu, ce faci?
Jinx se gandi cateva secunde, muscandu-si buza de jos.
-Te...musc? Incerca, neslabind-o cu privirea.
-Ooo? Tremur toata? Ce zici? Hehe...
Isi muta palmele pe stomacul acesteia, urcand incet pe piept, acoperindu-i sanii micuti.
-Si unde vrei tu kissu ma rog?
Jinx se apleca mai mult peste ea, buzele lor aproape atingandu-se.
-Ghici.
Afara tunetul exploda din nou, in acelasi timp cu lumina fulgerului. Fu randul lui Jinx sa tresara, cu un Eep! ce avut darul de o trezi complet pe Trinica din reveria ei de dimineata. Aceasta se ridica brusc, bratele ei in jurul mijlocului micutei, tragand-o inspre ea, sarutand-o apasat si prelung. Ii articula o dragastoasa palma pe fund cand o impinse la o parte.
-Fugi si te spala pe dinti ca puti. Nu mai ai voie sa iesi la pizza seara.
-Eu n-am nimic impotriva, sa stii. Tu te plangi ca-s prea slaba. Zambea si se intinse cu bratele ridicate, ridincandu-se usor pe varfurile picioarelor, pocnindu-si din nou spinarea.
Trinica ii urmarea, ridicata intr-un cot pe pat, silueta proiectata in oglinda sifonierului de langa pat. In lumina cetoasa a diminetii ce trecea prin obloanele geamului, reflexia in oglinda era doar o umbra perfect conturata a corpului mignon al lui Jinx. Rezista cu greu impulsului de a o chema inapoi in pat.
-Ia o camasa pe tine cand te duci la baie. E frig. Si nu cred ca ala de la cinci doarme pe vreme ca asta.
Vocea lui Jinx se auzi suparata de pe hol.
-Suga ceva ala de la cinci. Imi place racoarea asta, mai ales dupa o palmuta mmm.
-Sunt sigura ca-ti place si ce face ala cat se uita la tine.
Nu avea nevoie de raspuns ca sa stie ca iubita ei deja isi cautase o camasa inainte de a intra in baie. Si nici nu-i trebuia confirmare sa stie ca aceasta se strambase la ea, nesuportand sa fie invinsa cu logica si ratiune. Se ridica si ea in cele din urma, tragand pe ea doar un tricou negru cu numele unei formatii apreciate de Jinx, ce-i venea pana undeva sub fund. Nu era al ei, deci o strangea in jurul sanilor, dar ii facea placere sa-l poarte dimineata.
Ridica jaluzelele doar pana la jumatatea geamului, singurul fel in care putea fi sigura ca perversul nu le putea urmari. Camera nu se lumina cu mult, ceea ce arata cat de inourata urma sa fie ziua. Din baie se auzi vocea prietenei ei.
-E la geam iar. Nici ploaia nu-l opreste pe asta. Doamne, exista escorte daca-i atat de disperat tampitu.
-I-ai aratat un deget?
-Creca-l excita daca-i arat asa ceva. Isi imagineaza ca are vreo sansa.
-Da-l naibii Jinxie. Ala spera sa ne vada in dus sau ceva. A zis Daniel ca se ocupa de geamul ala azi sau maine. Zicea ca ma anunta azi daca a vorbit cu mesterul.
Raspunsul veni putin inecat, printre sunete de gargara.
-Sau vorbesc cu Skinner si Switch azi si-i fac baietii din trupa o vizita diseara. Nu se mai poate cu ala. Nu pot sa vin nici sa ma...
O intrerupse sunetul aparatului de macinat cafea si se lasa pagubasa. Oricum amandoua aveau aceasi opinie despre perversul de la cinci care le tot privea cu persistenta geamurile, la aproape orice ora din noaptea. O perioada filozofasera ca respectivul grasan traieste prin fotosinteza si roua de dimineata, ca altfel nu-si dadeau seama cum putea fi acolo mereu.
-Am o idee mai buna sa stii.
-...stii, incep sa ma satur sa tot tresar asa. Credeam ca esti la bucatarie si faci cafea.
Din cadrul usii, Trinica o privea, sorbind-o din priviri, chiar si asa ciufulita si inca nepieptanata cum era. Ea insa parea ca gasise timpul sa-si dea parului ei o oarecare forma ce sa nu mai semene cu o claie de paie rosiatica.
-Si ma rog care-i ideea sa scapam de blegul ala?
Chicotind, aceasta se apropie de ea, luandu-i chipul in palme.
-Ma gandeam ca putem incepe cu un sarut lung...asaaa...
O saruta prelung, apasat, jucandu-se cu buzele ei, chipul tinandu-i-l in palme.
-Si apoi sa-ti desfac camasa asa...si sa o ridic usor mai sus...uite fix asa...
Jinx simtea cum se incalzea, in ciuda diminetii reci. Mai ca nici nu mai simtea gresia rece de jos ci doar un foc ce i se imprastia in vene, pornind de unde palmele Trinicai o mangaiau pe spate si pe fesem, raspandindu-se salbatic si scapat de sub control.
-Si.. apoi?
Reusi sa ingane, inghitind in sec.
-Si apoi...
O trase afara, o saruta apasat si o impinse inspre bucatarie, luandu-i locul in baie.
-Stai prea mult aici!
Cu voce de copila, bruneta striga inapoi ca nu-i cinstit s-o pedepseasca si pe ea si pe nebun. Ea n-a gresit cu nimic.
-Ai gresit doar ca esti prea sexy pentru cuvinte, cu aia ai gresit.
La asta nu mai gasi cinstit sa raspunda cu o plangere.

Trinica reveni in bucatarie deja imbracata intr-un costum negru, bine apretat. Puse sacoul pe spatarul inalt din bucatarie si o saruta din nou pe Jinx care statea cu niste foi in fata si cateva felii de paine prajita, unt si miere de albine.
-Macar miere te pot face sa mananci si tu dimineata.
I se raspunse printre inghitituri.
-Mierea face bine corzilor vocale. Avem repetitii diseara.
-I-auzi. Credeam c-au sa fie prea mahmuri Skinner si Virgo ca sa mai faca vreo miscare azi. Daca tu ai venit aseara la ora aia si atat de muta de a trebuit sa te dezbrac eu sa te bag in pat, chiar si cu promisiuni, nu-mi imaginez in ce stare s-au tarat aia pana acasa.
Tonul era in gluma, dar Jinx stia ca nu era prea fericita de ce facuse in seara precedenta. Facu o nota mentala sa incerce sa indrepte lucrurile cat mai curand. Nu-i placea ca Trinica sa fie suparata pe ea, mai ales in ceea ce avea de gand sa faca la urmatorul lor concert...cand o fi si ala, gandi usor descurajata.
-Nu fi si tu rea. Canta bine si muti de beti de-i nevoie. Si nu-mi mai zis Jinxie te rog, stii ca nu-mi place. Sunt deja mica, nu trebuie sa-mi amintesti.
Spera ca gluma sa mearga. Sarutand-o pe frunte, deja iubita ei ii arata ca nu era atat de suparata pentru betia ei. Era obisnuita totusi.
-Preferi sa-ti zic pe numele real Ade...
-Nu nu nu, nu-i nevoie. Doar nu Jinxie. Imi place Jinx...si-mi place cand imi zici tu Jinx, dar nu Jinxie. Prefer ca eu sa te iau cu Trinisor?
-Cum vrei tu iubire. Doar tu te-ai pus sa-mi zici asa, pe mine nu ma deranjeaza nici pe numele real sa-mi zici. Desi...recunoscu, cu un zambet jucaus...pare ca ma certi cand imi zici pe numele dat de mama. Ce citim?
Lua si ea o gura de paine prajita si privi spre paginile insirate pe masa, intr-o dezordine absolut specifica unui artist ce nu prea are idee ce face. Unele erau pline de mazgalituri, altele de niste schite amuzante ce ziceau destul de clar ce credea Jinx despre ele, mai toate avand insa un X mare pe intreaga pagina.
-Versuri de la Skinner pentru melodii noi. Tot incearca, dar n-as canta astea nici daca mi s-ar da salariul tau pe fiecare cuvant.
-We’ll be burned and judged by the light of the Supernova, we’ll wake up in another world? Asta nu suna atat de rau daca ma intrebi pe mine.
Jinx isi trase picioarele sub ea si scana cu privirea pagina cu pricina, strambandu-se din cand in cand.
-E imposibil de tras in versuri pentru o melodie asta. Dar o sa tin minte secventa aia pentru tine iubita hehe, poate o bag eu pe undeva.
-Multumesc pui mic – scoase limba la ea -. Eu fug de acum, ca or sa ma dea aia disparuta daca intarzii si stii ca pe zile ploioase ies toti idiotii cu masina in Bucurestiul asta al nostru. O sa dureze o vesnicie sa ajung si eu la birou. Sa-mi dai un mesaj cand vrei sa vin sa te iau, ok?
-Daaaa mami. Si se stramba la ea inainte de o saruta si a-i ura noroc pe ziua in cauza.

O privi pe geamul de la bucatarie cum iese in parcare, servieta tinuta deasupra capului, incercand sa nu se ude. Radioul abia pornit din camera anunta ca vor urma zile lungi de ploaie intensa, crainicul fiind in confuzie daca asta era un lucru bun sau rau. Ei ii convenea. Se infiora la gandul ca va putea dormi mai bine in bratele Trinicai si zambi, terminandu-si cafeaua.


...
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.



Răspunsuri în acest subiect
Nici un pret prea mare - de CyBeR - 20-08-2012, 08:32 PM
RE: Nici un pret prea mare - de Lexxu - 20-08-2012, 09:02 PM
RE: Nici un pret prea mare - de Daria - 20-08-2012, 09:47 PM
RE: Nici un pret prea mare - de DiZ - 22-08-2012, 01:23 AM
RE: Nici un pret prea mare - de CyBeR - 22-08-2012, 02:06 PM
RE: Nici un pret prea mare - de Lexxu - 22-08-2012, 02:37 PM
RE: Nici un pret prea mare - de CyBeR - 24-08-2012, 09:19 PM
RE: Nici un pret prea mare - de DiZ - 25-08-2012, 10:46 AM
RE: Nici un pret prea mare - de CyBeR - 07-09-2012, 08:44 PM
RE: Nici un pret prea mare - de CyBeR - 02-10-2012, 11:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nici ingerii nu sunt ceea ce par a fi Chris`sCookie 3 3.365 25-07-2012, 05:35 PM
Ultimul răspuns: Chris.
  O viata pe mare mailin 3 3.576 21-12-2011, 03:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 18.810 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Libera la mare(sasusaku) *Black~~Heart* 75 49.509 24-06-2011, 05:52 PM
Ultimul răspuns: Paty.Paty
  Prea tarziu... xRallu3 2 2.613 05-06-2011, 01:43 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Sa incepi sa crezi cand nici nu credeai ca putea sa se intample... oV!K!o 2 2.844 22-09-2010, 04:14 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Nu prea mici pentru iubit Nya. 14 9.324 19-05-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 10.912 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Joc prea periculos [yaoi / shounen-ai] Strawberry Ice 19 13.594 01-11-2008, 03:16 PM
Ultimul răspuns: Kitsunes Iris


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)