15-09-2007, 03:26 PM
ca si Autumn Shadow ,cred ca sfarsitul EL este genial( si o spune cineva care nu a vazut/citit finaluri deschise adineauri ).recunosc,atunc cand am vazut ca incepe endingul ,am crezut ca mai sunt cateva episoade sau ca episodul a fost uploadat gresit pe situl respectiv(i was wrong).acest gen de finaluri insa constituie doar un "the end" perfect pentru un anime care pe tot parcursul sau firul narativ a fost sucit si rasucit in toate partile pentru a ne da peste cap cu suspansul si intorsaturi de situatie.cred ca un alt fini ar fi scazut din calitatea serialului.
asadar,nu ne ramane decat sa apreciem calitatea openingului si endingului,sa vizionam toate episoadele "chitzaind" de fericire sadica ,sa ramanem ca impietriti cand aflam ca ne-am inselat cu presupunerile despre trecutul personajelor ,sa tunam si fulgeram prin casa de frustrare dupa ce vedem sfarsitul ultimului episod si ,dupa ce ne calmam,sa ne gandim la cat de bine a fost construit ansamblul animeului cu un zambet timid pe buze.
asadar,nu ne ramane decat sa apreciem calitatea openingului si endingului,sa vizionam toate episoadele "chitzaind" de fericire sadica ,sa ramanem ca impietriti cand aflam ca ne-am inselat cu presupunerile despre trecutul personajelor ,sa tunam si fulgeram prin casa de frustrare dupa ce vedem sfarsitul ultimului episod si ,dupa ce ne calmam,sa ne gandim la cat de bine a fost construit ansamblul animeului cu un zambet timid pe buze.