08-05-2011, 05:46 PM
Hello dear >:D< Am ajuns si eu aici si vreau sa te anunt ca ai idei minunate, la fel ca si ficul celalalt, il ador. Cu toate ca sunt foarte diferite, tot imi plac, ambele ^^ Spuneai ca te-ai apucat de curand de asta? Oh, si cate idei ai ^^ Imi place mult, adica ma refer la personaje, idee si poveste, caci din cealalta perspectiva nu imi place deloc, adica ma refer la saracutul Alexis. Nu ai spus mai nimic despre el in cele doua capitole, insa mi-am putut da seama cat de traumatizat e aici. Ma intreb despre ce informatie este vorba, sau cine e grupul asta de barbati ce il tot chinuie.
Hmm, atatea nume... cred totusi ca Jason, asa il cheama, nu?... e putin mai calm decat restu si am o vaga presimtire ca el o sa apara in viata baiatului intr-un sens bun ^^ Astept capitolul urmator pana atunci si bafta in continuare. :chuu:
PS: Nu stiu de ce tot cenzurezi cuvintele, insa atata timp cat ai pus la titlu avertizearea +18 nu vad rostul... Dar poate un mod ti-a spus sa faci asta, nu ma bag, e alegerea ta :).
Hmm, atatea nume... cred totusi ca Jason, asa il cheama, nu?... e putin mai calm decat restu si am o vaga presimtire ca el o sa apara in viata baiatului intr-un sens bun ^^ Astept capitolul urmator pana atunci si bafta in continuare. :chuu:
PS: Nu stiu de ce tot cenzurezi cuvintele, insa atata timp cat ai pus la titlu avertizearea +18 nu vad rostul... Dar poate un mod ti-a spus sa faci asta, nu ma bag, e alegerea ta :).