15-07-2011, 03:51 PM
Ohh, ce bucurie mi-ai făcut când am văzut că ai postat capitolul. :X Btw, nice nickname. :> PS : Who`s Atsushi ? *laughs*
Uhm, da, păi revin la capitol. ^^ Deci : Samuel e prieten de familie ?! O_O Jur că am fost mai mult decât şocată să aflu asta. Dar.. Ah, poate că de-aia poartă întotdeauna mască, de teamă ca Alexis să nu-l recunoască. Şi totuşi, de această dată nu i-a văzut chipul ? o,o
Off God ! Mă ţii în suspans ca pe jar - de fapt, sunt sigură că nu numai pe mine. :]]
Well, mie mi-au plăcut aceste rânduri. :X Cu toate că e aiurea să-ţi placă rândurile scrie ce au legătură cu un asemenea viol... :))
Buut, never mind now. AÅŸteeept ! <33
PS : I think I`m first... o,o
Uhm, da, păi revin la capitol. ^^ Deci : Samuel e prieten de familie ?! O_O Jur că am fost mai mult decât şocată să aflu asta. Dar.. Ah, poate că de-aia poartă întotdeauna mască, de teamă ca Alexis să nu-l recunoască. Şi totuşi, de această dată nu i-a văzut chipul ? o,o
Off God ! Mă ţii în suspans ca pe jar - de fapt, sunt sigură că nu numai pe mine. :]]
Citat:Gândurile date l-au înebunit total şi fără să-şi dea seama ce face, continua să-l violeze pe blond, din ce în ce mai dur. Nu auzea şoapte, nu vedea lacrimi amare. Era un monstru şi era conştient de faptul dat.
Well, mie mi-au plăcut aceste rânduri. :X Cu toate că e aiurea să-ţi placă rândurile scrie ce au legătură cu un asemenea viol... :))
Buut, never mind now. AÅŸteeept ! <33
PS : I think I`m first... o,o