13-03-2012, 08:21 PM
He he, a trecut ceva timp de cand a mai fost postat un capitol, dar cum era o vorba mai veche; mai bine ca niciodata. A fost dragut sa mi reamintesc pe inger si pe Shar. Ca de obicei, ceea ce ma atrage intr-un mod deosebit de placut este dialogul. Ii dai un farmec aparte, ceea ce nu se intampla mereu. Fiecare replica te duce cu gandul la urmatoare si cand vezi ca se termina sti ca esti aproape de final. Curiozitatea mereu va persista. Nu va fi el cel curios, nici ea dar mereu va exista cineva care doreste sa stie raspunsurile al unele intrebari. Asemeni lui Ciryl - caruia nici acum nu imi dau seama cum i se pronunta corect numele - am multe semne de intrebare in cap, dar eu am "asigurarea" ca le voi micsora pe parcurs, sa zicem. Interesul mi-a crescut, cand acea persoana a spus "te plac". Nu stiu de ce, dar si mai mult mi-a placut acea replica a lui Shar; sa nu se mai creada Ciryl asa de important. Cred ca m-as mai putea lungi in cateva randuri, dar aceeasi idee o sa reiasa. Multumesc ca nu te-i lasat de fic si ca vei continua - presupun - sa ne incanti cu ideile tale. Succes in continuare cu imaginatia si dorinta de a scrie.
Psycho XD
Psycho XD