09-03-2012, 01:15 AM
(08-03-2012, 09:11 PM)Cherie A scris:Încă nu sunt sigură de participarea mea, deşi îmi place felul în care decurg lucrurile pe aici. Aştept să văd ce şi cum se alege şi pe urmă dau un răspuns mai concret. Totuşi, la poll am votat fantasy.
O mică întrebare am, deşi am impresia că s-a mai discutat despre asta: nu se pot îmbina mai multe genuri, nu? Iese fantasy, textul o să fie fantasy pur, nu?
O să mai revin când se decide tema şi genul.
Ce inseamna fantasy "pur"?
Elfi, dragoni, pitici, lorzi ai intunericului, lupte epice?
Asa ar trebui sa excludem din genul asta autori de capatai cum ar fi Fritz Lieber sau Roger Zelazny.
Daca povestea e fantasy nu inseamna ca tu n-ai cum s-o faci in a fi ceva interesant, in ceea ce consideri tu c-ar fi o forma ce te-ar interesa. Neil Gaiman scrie fantasy dar lucrarile sale nu se aseamana cu ale nici unui alt autor (citeste un Wiki despre el, o sa intelegi).
Nu zice nimeni ca trebuie sa scrii despre elfi si printese si dragoni, desi poti si asa. Fantasy-ul e un gen incredibil de larg...arunca un ochi peste ce scrie Neil Gaiman, cum am zis, ce scrie Terry Pratchett, George R.R. Martin, Steven Erikson, Chris Wooding, Steven Brust sau Scott Lynch.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.