08-03-2012, 12:36 AM
M-am gandit si eu la faza cu pollul, avand in vedere ca s-au adunat deja 88 voturi, ma gandesc ca nu vor mai vota foarte multi useri si se pot separa cele cateva optiuni din frunte.
Concursul va incepe de indata ce am stabilit tot ce tine de detalii cu toate lumea, inclusiv regulile si criteriile de jurizare si threadul cu cei ce se inscriu cu participarea. Dar pe voi nu va intereseaza sa va implicati nici macar un pic (cu exceptii notabile desigur in cazul userilor care revin asupra threadului mereu) si apoi cand totul e gata ceva nu va convine. Vreau sa fie ca la carte si pana nu vad ceva interes, nu il deschid.
Si acel smiley sarcastic nu era necesar. Multumesc.
Concursul va incepe de indata ce am stabilit tot ce tine de detalii cu toate lumea, inclusiv regulile si criteriile de jurizare si threadul cu cei ce se inscriu cu participarea. Dar pe voi nu va intereseaza sa va implicati nici macar un pic (cu exceptii notabile desigur in cazul userilor care revin asupra threadului mereu) si apoi cand totul e gata ceva nu va convine. Vreau sa fie ca la carte si pana nu vad ceva interes, nu il deschid.
Si acel smiley sarcastic nu era necesar. Multumesc.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand