05-03-2012, 06:20 PM
Destul de putine persoane se bag in asa ceva, insa mie mi se pare o idee... buna(?) Adica... nu e un premiu pe puncte sau orice altceva, deci e bine. Insa nici pentru nickname colorat (pentru care unii se omorau) nu au facut nimic (adica: sa spuna niste nume e asa de greu?). Insa eu am avut mai mereu problema cu: lenea si tema. Oricum... daca in ultima clipa o sa mi se trezeasca interesul de a scrie, atunci o sa ma bag. Si scuza-ti-ma, am votat trei genuri. A fost din pura neatentie; am uitat ca trebuie doar "doua" si eram invaluita de genuri. "Pe care sa il aleg?" Imi mai place ca diacriticile o sa se puncteze (din cate am inteles). Imi e usor sa scriu cu ele (OBS: doar in povesti, la posturi imi e lene si nu sunt obisnuita) si mi se pare ca asa mai suna a limba romana.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2