Bun asa, inseamna ca o sa fie ceva competitie daca intri si tu in concurs. DiZ participa? Ca vad ca si-a bagat coada la vot, dar nu zice nimic :)). Multi se dau inapoi pentru ca de multe ori esti pus in pozitii dubioase si e greu sa fii obiectiv.
EDIT@ Paradox: Vreau sa votezi la FOTM luna aceasta cat mai obiectiv posibil. Iti voi da criteriile imediat.
Criteriile de jurizare:
a. Originalitate – subiectul abordat şi tehnica de dezvoltare;
b. Calitatea dialogului – adaptarea replicilor la situatie; in cazul monologului, se puncteaza coerenta;
c. Construcţia textului – alineate, structurare, lipsa diacriticelor;
d. Gramatica – greselile de gramatica, folosirea incorecta a semnelor de punctuatie;
e. Impresia personala asupra textului – cat mai detaliata si cu argumente solide.
EDIT@ Paradox: Vreau sa votezi la FOTM luna aceasta cat mai obiectiv posibil. Iti voi da criteriile imediat.
Criteriile de jurizare:
a. Originalitate – subiectul abordat şi tehnica de dezvoltare;
b. Calitatea dialogului – adaptarea replicilor la situatie; in cazul monologului, se puncteaza coerenta;
c. Construcţia textului – alineate, structurare, lipsa diacriticelor;
d. Gramatica – greselile de gramatica, folosirea incorecta a semnelor de punctuatie;
e. Impresia personala asupra textului – cat mai detaliata si cu argumente solide.
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand