Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alege... lupta sau mori

[center]Capitolul 3[/center]

Am fost trezit de harmalaia de nedescris din curte, fiindca geamul din camera mea, dadea in curtea interioara si puteam sa vad cantina, fara sa iesi pe coridor si sa merg pana la capatul sau, ca sa ma asigur ca e cineva in fata cantinei sau nu, pentru a putea sterpeli mancare. Imi ridic capul, cu o claie de par tot ciufulit si ma uit adormit prin camera. Vad ca Sanosuke scapase de cadavrul din patul sau si acum punea alte cearceafuri. Purta o pereche de jeansi albastri-decolorati si taiati prin genunchi, ce ii punea fundul in evidenta. Prima data nu mi-am seama, dar cand am simtit ca a inceput sa mi se intareasca usor barbatia, mi-am dat seama ca excitatia e produsa de fundul blondului. Trebuia sa recunosc ca avea un fund de milioane. Ah! Doamne, ce as face eu cu el. L-as mangaia si atinge non-stop.
- Vezi ceva ce iti place? Ma trezi din salivat vocea colegului de camera si abia atunci constientizez, ca m-am holbat ca idiotul la curul sau.
- Ce se intampla afara? Il intreb, schimband subiectul.
- Pai, incepu si se urca peste mine in pat, dar intre noi era patura, eu am crucificat-o pe Annika Foster pe usa de la cantina si nu nimeni nu poate intra, pana nu o muta, imi raspunde si apoi incepe sa ma mangaie prin patura.
- Sano te rog, ii rog cu glas scazut, privindu-l gales.
- Lasa-ma sa te ating putin, nu o sa ni-o tragem neaparat, vreau doar sa te satisfac. Nu vrei sa fi satisfacut de mine? Sunt chiar atat de urat, incat te resping? Ma intreba, parca ar fi un copilas mic.
- Nu am chef de tine, ii raspund sincer la intrebare.
Cand auzi, se ridica de pe mine si am putut sa jur, ca am vazut lacrimi in ochii blondului. Se intoarse cu spatele si am putut sa vad pe omoplatul un dragon tatuat, foarte bine desenat, incat parea foarte real, mai ales ca acel dragon japonez, avea ochii de un galben-auriu, incat ma facea sa ma gandesc ca sunt vi si ma privesc in acel moment. Dragonul fusese acoperit de un tricou alb, semn ca vroia sa iasa din camera, cea ce se si intampla. Oftez, apoi ma ridic din pat si ma duc la micuta baie, ce o aveam in camera, dar fara dus. Astia sunt nebuni, daca cred ca eu sau Layla vom face dus la comun, asa ca am confectionat un dus si cum aveam deja scurgere in mijlocul micutei bai din camera, profitam de asta. Conectez furtunul la robinet si apoi reglez apa si incep sa ma spal, in timp ce fluieram linistit o melodie de la un anime, preferat mie. Dupa vreo cinci minute de scaldat la furtun, am orpit apa si m-am sters pe trup, apoi am tras o pereche de boxeri negri pe mine. In timp ce imi cautam tricoul cu Mandragora Scream, care mergea la blugi negri, largi si cu o multime de lanturi, in camera navali soramea cu Annika Strauss, prietena ei cea mai buna.
- Unde arde? O intreb pe bruneta, in timp ce trageam tricoul pe mine si imi puneam pe bratul drept o curea cu tinte.
- Pe Sano... il duc... la izolatoriu..., ma instiinta cu intreruperi, aratand ca alergase pana la mine.
Cand aud raman uimit, apoi ies din camera, alergand ca un nebun pana la parter. Cand ies din camin, il vad pe director cum il lovea pe colegul meu cu sete, spunand ca el a agatat toate organele si membrele in cantina si apoi a crucificat-o pe Foster.
- Eu am fost! Tip, uimandu-ma pe mine insami, dar si pe restul.
- Mai repeta o data Hitogoroshi! Ce ai facut in cantina si cu usa ei? Marai barbatul, lasandu-l pe baiat in pace, pe iarba usor insangerata.
Ochii mei ii intalni pe cei al blondului, care imi soptea pe muteste, sa tac din gura sau sa dau vina pe altcineva. Fata ii era tumefiata, iar buzele se umpleau de sange, de fiecare data cand mima cuvintele, aratand ca nu se invatase minte de data trecuta sa nu isi mai deseneze initialele langa cadavre. Cum spunea o veche zicala: "Numele prostilor pe toate gardurile". Imi mut privirea de pe colegul meu de camera pe director. Trag aer in piept si repet inca ce a spus, pentru al lasa pe Sanosuke in pace. Veni la mine si imi futu doua perechi de palme peste obraz, de mi-a spart nasul si buza, dintr-un foc. Il privesc pe sub sprancene, in timp ce mi-am incordat maxilarul, pentru a ramane calm si sa nu il ucid, cum faceam de obicei cand cineva avea curaj sa ma carpeasca peste fata sau asa in general. Imi spuse ca voi petrece o saptamana in Izolatoriu, doar cu paine si apa. Mda, o fi ca Layla nu stie cum sa imi strecoare mancare in Izolatoriu sau cum sa fac timpul sa treaca mai usor.
Directorul isi baga degetele alea slinoase in parul meu - jur ca o data am sa-l injunghi ca pe porc - si incepu sa ma tarasca spre cladirea administrativa, care se afla in stanga caminului, fiindca curtea interioara, era un deptunghi cam micut sa spun asa, cam cat un teren de fotbal, aici intrand doar gazonul de joc. Cladirea era cam micuta, vopsita intr-un gri-negricios, dar pe alocuri se vedeau urme de lapte sau mai stiu-eu-ce, semn a treceri a multor generati de infractori adevarati si nu panarame de amatori, ce aratau pe la stiri. Intram in cladire si ne indreptam spre sub-solul cladiri, unde se aflau sase celule, asemenea celor din puscarie, numai ca astea, aveau un singur pat, o galeata unde sa iti faci nevoile si o usita de caine, pe unde iti dadeau mancarea. Deschise o usa de fier si ma impinse inauntru, apoi inchise usa dupa mine cu putere. Noroc ca aveam un bec, care l-am aprins imediat. Ma pun pe patul de fier, cu salteaua mancata, imi strang picioarele la piept, inconjurandu-le cu mainile, imi pun fruntea pe genunchi si inchid ochii, adormind asa...

M-am trezit rapid, cum am auzit voci de deasupra mea, pe unde trecea o conducta de ventilatie, dar destul de incapatoare pentru un adult mai dolofan, deci nu incape indoiala, unul subtire. Ma ridic din pat si aprind becul din camera, apoi ma duc la gaura de ventilatie. Era prea sus, ca sa ajung asa la ea si nu puteam sa mut patul, ca era tintuit in podea. Aud din nou vocile, pardon, o voce cunoscuta, cum injura de toate natile o surubelnita si suruburile. Grilajul sufese indepartat, iar la gura lui isi facu aparitia un cap cu par blond si cu fata mai vanata. Sanosuke?! Ce dracu cauta aici? Vad cum imi intinde un sandvici impachetat frumos, apoi se intoarce si coboara cu picioarele prin gaura, urma corpul si aproape de podea, isi dadu drumul, aterizand pup.
- Ce cauti aici? Cat e ceasul? Il intreb impancientat, mai ales ca era imbracat intr-un trening din panza negru, cu capison.
- E doisprezece noaptea si mananca tot, ca sora-ta la facut, apropo, mi-a placut cum ai decorat cantina. Au recunoscut-o pe javra aia de Tania, dupa tatuajul in forma de p***, dintre sani, imi spuse si buzele fura din nou acoperiti cu sange proaspat.
Ii fac semn ca incepe din nou sa scuipe sange, apoi incep sa mananc ca un nehalit mancarea adusa de tanar. Dupa ce o termin, ma asez pe pat si el veni langa mine, privid pereti in liniste. Nu stiu ce dracu m-a apucat, dar i-am luat picioarele si le-am pus peste ale mele, apoi i-am apucat barbia si l-am sarutat scurt pe buze. sano ramase uimit, apoi imi lua fata in maini si ma saruta apasat pe buze, nepasandu-i ca, crusta de pe buza ii se crapase si amandoi gustam din sangele sau...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Alege... lupta sau mori - de Nywa - 20-09-2011, 06:33 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 30-09-2011, 09:09 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 27-10-2011, 04:49 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 26-11-2011, 10:43 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 09-12-2011, 10:09 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 24-12-2011, 07:19 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 07-01-2012, 05:05 PM
RE: Alege... lupta sau mori - de Nywa - 22-01-2012, 07:23 PM
RE: Alege... lupta sau mori - de Nywa - 28-01-2012, 11:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mori De Ciuda Barbie + 16 Capsunica 2 2.535 24-02-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Libertatea de a alege AncysSu 2 2.424 07-02-2012, 11:56 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Memento Non Mori Lucifer 29 19.073 21-01-2012, 07:27 PM
Ultimul răspuns: Leontina
  Alege instant ! Focul sau apa ? [naruto] Ҝa-вοοm!™ 12 6.647 31-07-2011, 08:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Lupta noptilor wasp 4 4.167 18-05-2010, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Vernis
  Vrei sa Mori? What's my NaMe?? 1 2.405 21-04-2010, 02:44 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  Lupta pentru iubire Shadow. 24 19.493 24-05-2009, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Lupta Pentru Dragoste buono_airi_momoko_miyabi 5 5.060 28-09-2008, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Shilpa

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)