Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Alege lucrarea
Lucrarea 1: Imitatia increatului
38.46%
5 38.46%
Lucrarea 2: Un vis devenit realitate
7.69%
1 7.69%
Lucrarea 3: Visul iubirii
15.38%
2 15.38%
Lucrarea 4: Florile lunii
30.77%
4 30.77%
Lucrarea 5: Un vis mult prea real
7.69%
1 7.69%
Total 13 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

FOTM - Octombrie - Lucrarile

Nuuu ati scapat de Budinca, nu a fost mancata inca. Mwahaha!!
Ma bucur ca nu au mai fost asa multi speriati de tema mea cum ati fost de tema de dinainte. Copii micuti...
Acum sa vad...saraca de mine, dar ooooh, saracii de voi!

lucrarea 1
titlu: de departe, cel mai "bun" din aceasta editie. Ghilimele, pentru ca "bun" inseamna, defapt, pe placul meu. A avut un "contra-efect", totusi. Mi-a ridicat asteptarile si am fost putin dezamagita de continut.
continut: am apreciat stilul. Frumos si poetic, cu mai mult potential decat se vede aici. Poate ma vei contrazice (ar trebui, ai putea face asta), dar eu am inteles tema ta ca fiind una romantica. Meh, nu chiar...utea sa nu fie, e suficient de abstract pentru a fi o iluzie. Totusi, abordarea a fost romantica si asta a oprit textul din a ma impresiona. Vedeam ceva, altceva, mai mult decat o oglinda. Atmosfera data de stil nu se potrivea cu romantismul. +1p pentru abstractionism.

lucrarea 2
titlu: ssssss, se putea mai bine. Cam banal, se putea mult mai bine.
continut: ce s-a intamplat aici...a fost. Okay, cateva gresel de tastare (adaugare de "ă") si "vroiam" (voiam!!!), insa fie, nu scad mult pentru asta. Continutul a fost putin...asa *gesticuleaza*...alambicat. Nu neaparat in modul firesc. Era, uite cam asa: vocea parea sa fie a unui copil, dar unele cuvinte si gesturi si descrieri nu se potriveau unui copil. Astfel, el devenea o fata super naiva, cu mintea unui copil.Ocoleste asa ceva in ceea ce vei mai scrie, nu ofera o senzatie placuta cititorului. Nu s-a inteles bine ideea si poate ca au vrut sa o explici la final, dar brusca trecere la propozitii bazate pe o realitate, oricare ar fi ea, nu s-a imbinat bine cu restul. In plus, ce era cu "ingerul" ala? Prea brusc si nu era neaparata nevoie de el. Ea putea spune cu vorbele ei ceea ce i s-a zis. Ce inger spune "iubire" cuiva? Prost gust pentru unul... -1p

lucrarea 3
titlu: Okay, imi place sa ma gandesc la mine ca la un om pasnic. Nu dau la o parte cenzura, sunt un om bun. Mai bun decat antecedentul. Este "in regula".
continut: obisnuiam sa scriu asa. Acum cativa ani, dar nu foarte multi, fapt care rezulta in acela ca, desi stilul nu este printre preferatele mele, este digerabil. (off: ce are toata lumea cu dragostea??) Ahem. Mi-a placut ideea inceputa despre sclipirea din ochii lui, dar nu ai terminat-o. Nu cat sa ma multumeasca, cel putin. In rest, da, dragut, nu m-am dat in vant dupa personalitatea ei, dar era umana, +1p pentru asta. Dragut si el, dar am scazut din cauza replicii lui de la final. Siropos si plic--*cenzura* (cuvantul asta e prea dur?). Alien boy, lasa replicile astea. Strica textele. Trecerea la persoana a 3a de la sfarsit a dat o asezare frumoasa in pagina. Atata tot.

lucrarea 4
titlu:al doilea in topul meu. La fel, si aici aveam asteptari mai mari.
continut:pana la un punct, putea sa fie ori buna, ori rea. Cand a plans mai mult, mi-a pierit orice speranta. Fete triste fara motiv exista si pe alte planete, se pare. Meeh, ce sa-i faci? Cateva fraze care nu mi-au placut, cum ar fi ultima din prima parte, chestia cu plansul, cliseul cu vis si cosmar. Un sfat. Nu folosi "dragoste" si "coapse" in aceeasi fraza. Ai incredere. M-a auzat descrierea ei, mai aveai de lucrat acolo. +1p pentru planeta.

lucrarea 5
titlu:am calculat gresit. Titlul nu este totul. Dar acesta nu este un titlu bun pentru povestea ta. Cam drastic, ok. Adauga "parerea mea este ca" pe undeva pe acolo.
continut:mai bun decat m-as fi asteptat. Ce-i drept, imi cam pierdusem speranta dupa atatea lucrari pline de "dragoste". Dragut! +2p Am avut retinerile mele, dar dragut. Ideea nu a fost prea puternica, a fost cam simpla, dar s-a potrivit cu stilul tau. Asta conteaza mai mult decat alte lucruri, cum ar fi gusturile mele. Mi-a dat sentimentul de iarna, un lucru bun. Ar fi fost bine sa faci un protagonist cu mai multa personalitate, mai usor de intrat in mintea cuiva, totusi. Tine minte. M-ai aruncat intr-un impas acum...ce sa fac?

In sfarsit, postarea e gata. Well...am scos notele, e mai bine fara ele. Votez cu lucrarea a 5a - Un vis mult prea real (pana nu ma razgandesc). Nu am intalnit ceea ce m-as fi asteptat sa vad pentru tema mea, dar asta este...oamenii sunt romantici la varsta asta, ce varsta or avea ei.

Răspunsuri în acest subiect
FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Aly - 22-10-2011, 01:08 AM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Rain - 22-10-2011, 12:32 PM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Budinca - 24-10-2011, 06:49 PM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Aly - 28-10-2011, 12:34 PM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Addeh - 31-10-2011, 05:55 PM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Aly - 31-10-2011, 07:17 PM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Addeh - 01-11-2011, 04:13 PM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Julliette . - 01-11-2011, 06:45 PM
RE: FOTM - Octombrie - Lucrarile - de Aly - 01-11-2011, 10:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns