13-10-2011, 08:17 PM
Sisule asa faci mai? :-w iti incepi o bunaciune de fic si nici nu ma anunti si pe mine. Rusine =]] Asa deci sunt aici, asta conteaza si sunt aici, am mai zis asta dar na, sa las comm. Oh ;> ce mi-a placut capitolul asta, deja intri in hentai >:] in 3, mama =]] nu am vazut asta, ce minte boagata ai mai Miky =]]. Sasuke e rau ;> miau, ce imi place stilul lui de bad boy =p' GOSH! Il adoor baby ;>
Sakura paracioasa ha? ;-w sa vada ea ce ii fac, tii, abia astept sa se intalneasca sa vad cum o sa reactioneze ;x cred ca o sa fie ceva de genu: ^.^ Hey sunt Sakura Haruno, si Sasuke =]]: O.O OH Gosh ce bunaciune! =]]
En fin vreau next, si sa ma anunti, sa postezi si la celelalte capitole =]] Repede! Pwp ;*
Sakura paracioasa ha? ;-w sa vada ea ce ii fac, tii, abia astept sa se intalneasca sa vad cum o sa reactioneze ;x cred ca o sa fie ceva de genu: ^.^ Hey sunt Sakura Haruno, si Sasuke =]]: O.O OH Gosh ce bunaciune! =]]
En fin vreau next, si sa ma anunti, sa postezi si la celelalte capitole =]] Repede! Pwp ;*
![[Imagine: animeloves.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5677/animeloves.jpg)
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile