07-10-2011, 06:21 PM
omg O.O
de ce nu ai continuat :((
de fapt nu plang, sunt cu un ditamai zambetul pe fata :D
ce dragut dragur dragut (pitipoanca din mine isi spune cuvantul :)))
o daa, am iesit de pe mess ca sa ma pot conntra pe deplin la capitolul asta, cea mai inteleapta decizie cu putinta
e asa... nu-mi gasesc cuvintele :))
dar imi place, adica toata faza, mai putin partea in care ea doar se ridica si pleaca... n-ar fi trebuit ceva mai mult, poate un sarut de noapte buna :)), glumesc, dar serios, acolo trebuia sa pui putin altfel, ii cam sec dupa o astfel de scena sa se ridice si sa plece doar cu un noapte buna :)
sau doar imi pare mie rau ca nu... s-au intamplat mai multe :D
o daa, stiu ca o sa te incante comentariul asta.. adica sper...
mi-a placut, da-l incolo de exces de dialog, nu ma deranjat
ii batea inima cu putere... fata, trezesteteee, il plaaci
scz :)) am inebunit
acuma spee ca nu ai de gand sa ma ti pe jar prea mult timp ca te bat :P
prin calculator, ma teleportez langa tine, ma descurc eu, nu sti de unde apar, nu ma subestimati oameni buni
o yeah, stiu ca m-am tacanit dar asa rectionez eu la un capitol ca asta :))))
mai, poate mai mergea descriere, dar eu zic ca ajunge, poate doar confuzia ei in legatura cu sentimentele ce le are pentru Ryan, nu ca ar trebui sa-i fie prea greu sa REALIZEZE, god, credeam ca eu is aeriana, aiurita si toate astea, ai creat un personaj mai rau ca mine....
si daa, te felicit pentru capitolul asta, pur si simplu simteam nevoia sa o fac
dar, ca sa nu ti se urce la cap, descrie si reactile mai mult, trebuie sa transmiti mai multa caldura la scene de genu :D
de ce nu ai continuat :((
de fapt nu plang, sunt cu un ditamai zambetul pe fata :D
ce dragut dragur dragut (pitipoanca din mine isi spune cuvantul :)))
o daa, am iesit de pe mess ca sa ma pot conntra pe deplin la capitolul asta, cea mai inteleapta decizie cu putinta
e asa... nu-mi gasesc cuvintele :))
dar imi place, adica toata faza, mai putin partea in care ea doar se ridica si pleaca... n-ar fi trebuit ceva mai mult, poate un sarut de noapte buna :)), glumesc, dar serios, acolo trebuia sa pui putin altfel, ii cam sec dupa o astfel de scena sa se ridice si sa plece doar cu un noapte buna :)
sau doar imi pare mie rau ca nu... s-au intamplat mai multe :D
o daa, stiu ca o sa te incante comentariul asta.. adica sper...
mi-a placut, da-l incolo de exces de dialog, nu ma deranjat
ii batea inima cu putere... fata, trezesteteee, il plaaci
scz :)) am inebunit
acuma spee ca nu ai de gand sa ma ti pe jar prea mult timp ca te bat :P
prin calculator, ma teleportez langa tine, ma descurc eu, nu sti de unde apar, nu ma subestimati oameni buni
o yeah, stiu ca m-am tacanit dar asa rectionez eu la un capitol ca asta :))))
mai, poate mai mergea descriere, dar eu zic ca ajunge, poate doar confuzia ei in legatura cu sentimentele ce le are pentru Ryan, nu ca ar trebui sa-i fie prea greu sa REALIZEZE, god, credeam ca eu is aeriana, aiurita si toate astea, ai creat un personaj mai rau ca mine....
si daa, te felicit pentru capitolul asta, pur si simplu simteam nevoia sa o fac
dar, ca sa nu ti se urce la cap, descrie si reactile mai mult, trebuie sa transmiti mai multa caldura la scene de genu :D