Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alege... lupta sau mori

[center]Capitolul 2[/center]

Deschid usa camerei mele cu cheia si apoi o trantesc plictisit. Ma asez la biroul, care era cam gol, exceptand un laptop personal, niste pixuri si coli de hartie ministeriala, albe. Camera mea nu era cine stie ce. Pereti erau albastri, acoperiti - pe partea mea de pat - cu desene, aratandu-l pe Ezio Auditore, personajul principal din Assassin's Creed 2. Imi placea arma lui, care incercam acum sa o reproduc in atelierul de lucru manual, dar momentan, eram la aparatoarea din piele cu catarame. Mai aveam un dulap cu o usa, un pat de o persoana si vis-a-vis de patul meu se afla patul asa zisului coleg. Cearceafurile erau albastre, dar vor fi incurand murdare. Ma descalt de adidasi si ma intind pe spate in pat. Deodata usa fusese data in perete si pe ea intra directorul sanatoriului - un pervers si jumatate, ce nu inceta sa se dea la mine sau la soramea, fiindca pe noi doi si inca cativa nu i-am trecut prin pat - urmat de blond - Sano, cea ce era de asteptat - care avea in mana lucrurile intr-un sac de gunoi.
- Hitogoroshi, de azi inainte Akira iti va fi coleg de camera, spuse domnul Calest si il lovi pe tanar peste fund, facandu-l sa inchida ochii si sa se roage sa aibe nervi, apoi imi trimise mie o berezea, trantind usa dupa el.
- A dat domnul si sfantul Petru sa dispara de aici! Marai baiatul, arucandu-si boarfele pe pat, apoi se descalta, ca pe jos era covor.
- Ma mir ca nu te-a mangaiat la "nuci", spun si incep sa chicotesc.
Il aud cum mormai ceva, apoi incepe sa isi despacheteze lucrurile ce au scapat de la incendiul iminent. Hainele ce le avea - cred ca vreo cincisprezece la numar, dar pot pune pariu, ca numarul se va mari pana saptamana viitoare, cand primeste micutul magazin din incinta haine - fura aranjate in dulap, iar restul de lucruri, puse pe rafturile de deasupra patului. Trebuia sa admir un lucru la tip: era ordonat, nu ca fosta colega de camera a Laylei, o adevarata scroafa. Deodata ma trezesc cu Sano, cum se urca peste mine, dar punandu-se calare peste mijlocul meu, stand cu fundul pe barbatia mea. Intind mana stanga spre noptiera de langa pat, unde se odihnea un briceag, dar el a fost mai rapid decat mine si mi-a prins incheietura. Imi prinse si cealalta mana de incheietura si le tintui de o parte si alta a capului meu.
Blondul imi zambi pervers, trecandu-si varful limbi peste buzele sale. Isi apropie fata de a mea, pentru a vrea sa ma sarute, dar imi intorc capul intr-o parte, pentru a nu ma saruta pe buze. Se pare ca nu vroia sa renunte asa usor la buzele mele, dar pe mine ma enerva ca insista ca idiotul.
- De ce nu ma vrei? Ma intreba deodata baiatul, facandu-ma sa il privesc direct in ochi, foarte mirat.
- Ce ai tras pe nas? Il intreb cat puteam de calm si de rabdator, fiindca mai aveam putin si il zburam pe geam.
- Sa inteleg ca nu sunt destul de bun pentru tine? Ma intreba, facandu-ma sa scot un hohot de ras.
Se pare ca blondul a aflat ca sunt bi si ii s-a pus pata destul de bine pe mine, devenind un obsedat si jumatate. Vazand ca nu ii raspund, s-a dat jos de pe mine, s-a incaltat si a iesit din camera, trantind usa, mai putin sa o scoata din balamale. Daca o scotea, ce mai ramanea din usa, testam pe corpul sau. Inchid ochii, incercand sa adorm, dar usa fu data in perete pentru a treia oara in perete, facandu-ma sa ma ridic in fund sa il injur pe Sano de toate evanghelile si Pastile. Ma uit mai bine si o vad pe Tania - aceasta era roscata, creata, cu ochii indigo, cu fusta de cincisprezece centimetri cu tot cu tiv si sutien negru din dantela si atat - cu gasca ei de tarfulite. Intra in camera cu un mers de parada de panarame, oprindu-se in fata mea. Ma ridic in picioare, vrand sa ii spun sa se descalte, dar ea ma impinse inapoi.
- Camelie, ai grija sa nu vina Sano, cat timp rezolv aceasta bunaciune, ordona roscata, apoi se puse in genunchi in fata mea.
Vad cum imi departe picioarele si incepe sa ma mangaie pe interiorul coapsei, provocandu-mi greata. Incepe sa imi mangaie prin pantaloni barbatia, care cam cu greu incepu sa se intareasca. Vazand ca ii provoc greata, se ridica in picioare si ma facu poponar imputit, dar deodata o mana o apuca de par si un cutit de macelar ii taie gatul, iar sangele incepu sa ii curga cu repeziciune. Cand vru sa isi duca mainile la gat, m-am ridicat rapid, prizind-o de incheieturi si privind-o calm, cum murea in bratele colegului meu de camera. Dupa ce o lasa sa se prabuseasca la pamant, o trase si pe Camelie, care ne privea cu ochi sticlosi, semn ca a fost ucisa, iar pata de sange din dreptul inimi, arata ca a fost injunghiata. Inchid usa si scot din dulapul meu niste saci de gunoi si ii arunc blondului in brate.
- Ce ai de gand sa faci cu astea? Ma intreba, in timp ce eu am scos un satar.
Ridic o spranceana si ma duc spre Sano, care se pregati sa ma ucida cu acel cutit, daca ii fac ceva. Arunc satarul care se infipse in corpul fara viata al Taniei si il apuc pe baiat de guler, tragandu-l spre mine. Buzele noastre aproape se atingeau, dar nu aveam de gand sa il sarut inca, ci sa il mai intarat putin, sa vad pana unde e capabil sa mearga.
- Ai ucis pentru mine, ii spun pe un ton soptit si ii frec putin buzele intredeschise de ale sale, indepartandu-ma rapid, cand vru sa ma sarute ca lumea. De ce? Il intreb pe un ton normal, incepand sa le dezbrac pe fete.
Imi spuse ca nu ii place cand cineva ii se atinge de ceva ce este a lui. Oftez si ii spun ca nu sunt al lui si aceste cuvinte, il facu sa ma impinga - parca am fi doua fetite, care s-au certat pe lopatica din ladita cu nisip - si apoi ma facu tarfa masculina. Dupa ce imi reprosase asta, se ridica fain-frumos si iesi ca o furtuna din camera pentru a doua oara, trantind usa. Iau cutitul lui si il arunc in usa, infigandu-se dept in mijlocul tintei de dars. Jur ca de acum, care mai da cu usa mea de perete, am sa dau cu el de la etajul sapte a dormitoarelor de pamant. Pun Marlin Mason - This is Halloween la laptopul meu, la care era poza pe ecram, eu cu soramea si parinti mei, de Craciunul trecut, cand i-am vizitat inchisoare. Ma ocup de fete si dupa ce termin cu ele, ies cu saci de gunoi la sub solul caminului. Am asteptat pana s-a dat stingerea si apoi am carat patru sacii negri, in cantina. Mi-am pus pe cap o lanterna pentru mineri si am inceput sa redecorez cantina, pentru dimineata. Abia asteptam sa vad cine se incumeta sa mai intre aici...

Cam pe la ora unu m-am intors in camera si l-am gasit pe blond, dormind in boxeri, pe patul meu. Asta chiar e obsedat bine. Ma dezbrac, pana raman in boxeri negri si cand vreau sa ma pun in patul sau, dar vad o tipa ce umbla cu Tania, dezbracata si cu pieptul despicat, iar ochii scosi. Dimineata trebuie sa am o discutie cu ametitul asta. Ma urc in pat langa el si cum ma simti, ma lua in brate, lipindu-mi spatele de pieptul sau. Avea muschi, dar si eu ma puteam mandri cu muschi mei. Imi dadu un pupic pe gat, dar eram prea obosit sa imi mai pese, adormind bustean...

This is Halloween
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Alege... lupta sau mori - de Nywa - 20-09-2011, 06:33 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 30-09-2011, 09:09 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 27-10-2011, 04:49 PM
RE: Alege... lupta sau mori [YAOI +18] - de Nywa - 26-11-2011, 10:43 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 09-12-2011, 10:09 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 24-12-2011, 07:19 PM
RE: [yaoi] Alege... lupta sau mori - de Nywa - 07-01-2012, 05:05 PM
RE: Alege... lupta sau mori - de Nywa - 22-01-2012, 07:23 PM
RE: Alege... lupta sau mori - de Nywa - 28-01-2012, 11:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mori De Ciuda Barbie + 16 Capsunica 2 2.569 24-02-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Libertatea de a alege AncysSu 2 2.465 07-02-2012, 11:56 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Memento Non Mori Lucifer 29 19.370 21-01-2012, 07:27 PM
Ultimul răspuns: Leontina
  Alege instant ! Focul sau apa ? [naruto] Ҝa-вοοm!™ 12 6.795 31-07-2011, 08:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Lupta noptilor wasp 4 4.247 18-05-2010, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Vernis
  Vrei sa Mori? What's my NaMe?? 1 2.443 21-04-2010, 02:44 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  Lupta pentru iubire Shadow. 24 19.745 24-05-2009, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Lupta Pentru Dragoste buono_airi_momoko_miyabi 5 5.131 28-09-2008, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Shilpa

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)