24-09-2011, 03:39 PM
inafara de eu si fetele mele -> in afara de mine si fetele mele
ai grija la exprimari, fa-le in asa fel incat sa sune cat mai bine
acum o introducere mai normala :))
bun venit pe zup, pentru ca vad ca esti noua, as fi vrut sa precizezi daca e primul fic sau nu ca sa stiu cum sa te iau...
oricum, nu lua critica personal, eu critic ce ai scris si nu pe tine
nu ca as avea de gand sa-ti sar in cap sau sa fiu prea dura :))
a fost destul de scurt capitolul, trebuia sa scrii pe randuri diferite capitolul unu si respectiv sakura pov, arata mai bine si crede-ma ca aspectul conteaza destul de mult...
inceraca si sa folosesti mai multe aliniate, mi se pare ingramadit, adica mie personal, acuma nu stiu ce crezi tu sau alti
te-ai folosit de o introducere destul de tipica :-?
Sakura, fata perfecta nascuta in familia ideala, Sasuke seful sefilor, Yakuza, termenul ma lasa rece...
sper si cred ca pe parcurs se va vedea originalitatea fic-ului tau...
descrierea nu a fost multa, desi vad ca de cea fizica ai incercat sa te folosesti, partial..
actiunea nu e grabita, mai degraba o descriere sumara a situatiei, ceva potrivit pentru un prim capitol
un mic sfat, incearca sa le creezi o personalitate complexa, mai diferita personajelor, ca sa o diferentiezi pe Sakura creata de tine de Sakura din alte fic-uri
cam atat, sper ca nu te-am deranjat cu ceva, nu te-am luat dur, chiar deloc...
inca o data bun venit pe aici si succes in continuare :P
ai grija la exprimari, fa-le in asa fel incat sa sune cat mai bine
acum o introducere mai normala :))
bun venit pe zup, pentru ca vad ca esti noua, as fi vrut sa precizezi daca e primul fic sau nu ca sa stiu cum sa te iau...
oricum, nu lua critica personal, eu critic ce ai scris si nu pe tine
nu ca as avea de gand sa-ti sar in cap sau sa fiu prea dura :))
a fost destul de scurt capitolul, trebuia sa scrii pe randuri diferite capitolul unu si respectiv sakura pov, arata mai bine si crede-ma ca aspectul conteaza destul de mult...
inceraca si sa folosesti mai multe aliniate, mi se pare ingramadit, adica mie personal, acuma nu stiu ce crezi tu sau alti
te-ai folosit de o introducere destul de tipica :-?
Sakura, fata perfecta nascuta in familia ideala, Sasuke seful sefilor, Yakuza, termenul ma lasa rece...
sper si cred ca pe parcurs se va vedea originalitatea fic-ului tau...
descrierea nu a fost multa, desi vad ca de cea fizica ai incercat sa te folosesti, partial..
actiunea nu e grabita, mai degraba o descriere sumara a situatiei, ceva potrivit pentru un prim capitol
un mic sfat, incearca sa le creezi o personalitate complexa, mai diferita personajelor, ca sa o diferentiezi pe Sakura creata de tine de Sakura din alte fic-uri
cam atat, sper ca nu te-am deranjat cu ceva, nu te-am luat dur, chiar deloc...
inca o data bun venit pe aici si succes in continuare :P
![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif)