20-07-2008, 11:22 PM
am trecut si eu pe aici si am observat ca ai pus un capitol nou :yes: ... am citit si primul capitol cand l-ai postat dar mi-a fost lene sa postez
ce am eu de comentat:
1 imi place ca scrii capitole destul de lungi
2 imi place descrierea pe care o faci, in sensul ca nu te grabesti si iti este usor sa iti imaginezi ceea ce se intampla(cel putin in cazul meu)
3
partea asta mi-a trezit amintiri ... mi-am amintit cand ma duceam la tara la bunica(am zis "bunica" nu "bunici" pentru ca bunicul din pacate nu mai este in aceasta lume de multi ani) si ma punea mama la treaba si eu protestam de fiecare data (din pacate nu scapam mereu)
4 am vazut cateva greseli de tastare. Una ar fi "ograjii - obrajii" si mai sunt una sau doua dar nu le mai gasesc
Greseli de exprimare nu am vazut
Sper sa pui continuarea cat mai repede :bye:
ce am eu de comentat:
1 imi place ca scrii capitole destul de lungi
2 imi place descrierea pe care o faci, in sensul ca nu te grabesti si iti este usor sa iti imaginezi ceea ce se intampla(cel putin in cazul meu)
3
Citat:- Nepoate ai picat la fix, de maine incep treburile pe camp si cum stii, bunica-ta are mult de adunat, asa ca o sa ne dai si tu o mana de ajutor, imi spune ferm, privindu-ma in ochi, dar pastrandu-si zambetul de odinioara.
- Nu se poate, eu am venit la liniste si odihna, si voi ma puneti la treaba! ma rezolt, zambind.
- Eh, la tara alta-i viata nepoate! mi-o taie scurt si dupa intra in casa.
partea asta mi-a trezit amintiri ... mi-am amintit cand ma duceam la tara la bunica(am zis "bunica" nu "bunici" pentru ca bunicul din pacate nu mai este in aceasta lume de multi ani) si ma punea mama la treaba si eu protestam de fiecare data (din pacate nu scapam mereu)
4 am vazut cateva greseli de tastare. Una ar fi "ograjii - obrajii" si mai sunt una sau doua dar nu le mai gasesc
Greseli de exprimare nu am vazut
Sper sa pui continuarea cat mai repede :bye: