25-08-2011, 01:48 AM
Păi, dragule, simţeai pentru ea ceva puternic. Miru ştie. :]]
***Bună, bună, bună. Am venit, în sfârşit, să te/vă satisfac cu micuţa mea părere.
Hm, două personaje noi. Cezara pare interesantă, deşi numele ei nu prea îl am la suflet. Nu îmi place, îmi dă o senzaţie ciudată când îl citesc/pronunţ. Andrew îi un tip ok, matematician ? îh ! deşi o fi de treabă, nici de el nu-mi place. Îmi pare plictisitor. o.o'
Mno, Edward...Ed' , cu el nu am nimic. Ca şi până acu, îl ador din toate punctele de vedere + sunt curioasă în legătura cu noua franţuzoaică. Mă rog, vechea. :]]
Oare va apărea şi ea în peisaj ? Dacă da, ce se va întâmpla ?! De abea aştept să aflu ! <3
Descrierea mi-a plăcut, a fost frumuşică, deşi aş fi vrut puuuţin mai mult descrise sentimentele lui Edward în legătură cu totul, nu ştiu. >.>
Dialogu nu a fost - why ? - aşa că nu am ce să spun. Păcat. Am văzut o greşeală de tastare : prin - plin , nu ? ^^
Dar e minoră, aşa că nu e importantă deloc. ;]
Mă roog. :]] Aştept next`ul ! Vero, spor la scris şi happy b-day, gurl! *huuugs*
xoxo
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.