Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doua sute sapte

Helăăău, ma' Cherie ! *huuuugs*
Cum ţi-am spus că voi trece înainte ca iubitul meu calculator să facă 'puf şi pa!' , nu am putut să nu mă ţin de mica-marea mea promisiune. ^^
Well, well, well. Când am citit prima dată ficul, am făcut-o pentru titlul ales şi pentru personajele originale şi geniale prin felul lor unic. Sau, am mai citit şi fiindcă era scris de tine - am impresia că mă pot numi o admiratoare a ta - şi eram curioasă să văd despre ce este vorba în minuntaul tău fic. Nu vreau să par linguşitoare or smth like that, nu am motive, dar ce Dumnezeu să critic ?

Titlul: Două sute şapte. Interesant, măi. Foarte, fiindcă e şi misterios. Nu m-am gândit prima dată că se va numi aşa doar fiindcă...ei na', din cauza unui număr de apartament. :]] Ceea ce mă bucură, really. ^^

Personajele:
Aysel : un înger diavolesc ? Tipa e ciudat de...drăguţă şi dubios de rea. Sunt curioasă să aflu ce s-a întâmplat în trecutul ei de a devenit aşa de nu-ştiu-cum. Dar îmi place muult-muult-muult că e orgolioasă şi dulce. : ))
Ryan : cute name, girl ! : x Pe superbul tânăr îl ador. Am o vagă bănuială că el şi Tonie au să fie împreună sau chiar că fata respectivă e fata de acum mulţi-mulţi ani. Actually, sunt sigură. Eniuei. De ce-mi place de Ryan ? Poate aş fi vrut mai multă descriere în legătură cu el, e ok şi aşa. Well, fiindcă e ordonat şi aşa blââând şi duuulce şi înţelegăăător. ^^ Mă rog, ai înţeles tu de ce.
Despre celelate două fete nu mă pot pronunţa încă fiindcă nu le-am cunoscut aşa bine ca pe Ryam sau Aysel.
Greşeli de tastare/exprimare nu am observat, îmi cer scuze dacă au fost şi eu nu le-am văzut pentru a te corecta. Îmi place prima frază de la capitolul unu şi melodia aleasă pentru fic. Îi genială. <3 Cum cred că ţi-am mai spus, descrii foarte bine! Atât sentimentele personajelor, persoanele, cât şi locurile. Iar dialogurile, replicile de fapt, nu sunt seci. Ba eu chiar le ador pe unele. :]]
Aştept continuarea cu nerăbdare. Îţi urez mult-mult-mult spor la scris şi multă imaginaţie ! *huuuugs*

xoxo
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.

Răspunsuri în acest subiect
Doua sute sapte - de Cherie - 31-07-2011, 12:19 AM
RE: Două sute şapte - de hiimera - 31-07-2011, 11:27 AM
RE: Doua sute sapte - de Cherie - 03-08-2011, 01:01 PM
RE: Două sute şapte - de Mad Hatter - 24-08-2011, 11:10 PM
RE: Două sute şapte - de Mad Hatter - 23-11-2011, 09:07 PM
RE: Două sute şapte - de History - 24-11-2011, 08:18 PM
RE: Două sute şapte - de βεκi - 26-11-2011, 01:03 PM
RE: Două sute şapte - de Me_Samy - 28-11-2011, 09:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A doua viata yoana__iloveanime 4 3.558 22-04-2012, 02:18 PM