Hei , buna fetele ! ma bucur ca am ajuns si pe aici , pentru ca e un fic dotat cu tot ce-i trebuie , incepand cu descrierea si terminand cu dialogul . Titlu m-a atras , ideea e originala suta-n suta , descriere aveti din plin , nu e acel stil de descriere idioata fara inteles , e perfecta , povestiti totul cum trebuie si nu ne omorati cu descrierea sau exagerati cu dialogul . Totul e la locul lui si nu am nimic de reprosat . Ella , iubire ai talent , mi-a placut mult capitolul tau , a fost superb . Auzi kiba si naruto beti ,sprijinandu-se unul de altul =)) wow cat am putut sa rad . Nici Miki nu se lasa mai prejos , si acest capitol a fost seperb , de ce sa cer pisica sau caine :)) ha , poi de ce ? :)) mi-a placut scumpete , a fost amuzant , perversi pasnici , beti , o scorpie de mama , telefoane in cizme , iubire , bestial iti zic . Deci prin urmare , iubesc ficul vostru . Imi place felul in care narati , si descrieti ...ce sa mai ? Il ador . E un fic reusit datorita voua , sunteti oechipa minunata . Vreau sa vad nextul repejor , ce de nu va pap .
Cam atat , Ja Na !
EDIT Daria: numai scrie cu culori ^^.
Cam atat , Ja Na !
EDIT Daria: numai scrie cu culori ^^.
![[Imagine: 82s.png]](http://img248.imageshack.us/img248/3193/82s.png)
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?