16-08-2011, 11:20 PM
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor adevarat este defapt Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor sau intamplarilor.Doar pe May o posed. Capitolul 1
,,Noi prieteni apar''
Intr-o zi Naruto, era pe iarba, cu prieteni sai,de odata aparu Kakashi,acesta le spuse
-Buna,vreau sa va prezint o noua colega,se numeste May Yamashi.
-Vrei sa spui acea May,de la primul an de academie? intreba Sakura
-Si unde este Miss May asta? intreba Karin
-Karin, mai bine ai tacea nici nu o cunosti pe May. spuse Sasuke
De odata aparu o fata cu parul saten mai bine spus castaniu inchis cu ochi caprui, purta o rochie rosie care era despicata si in fata si spate si in zona soldurilor si avea o pereche de colanti negri,cu o pereche de cizma ca a Sakurei,iar pe dedesuptul rochiei, purta un tricou gen plasa.
-Buna, scuze ca am intarziat,iar am uitat sa pun ceasul sa sune.spuse May
-Iar aceasi, scuza tampita ca atunci cand veneai la academie. spuse Sakura
-Hei sa vezi si sa nu crezi vechi mei colegi de la academie. spuse surprinsa May
-Asta,nu poate fi May?!May,pe care o stiu era mai timida decat Hinata.spuse Kiba
,,Nu se poate asta este Kiba,si acel catel e Akamaru,ce bine arata amandoi acum parca sunt mai maturi''spuse egoul fetei
,,Ai dreptate dar cum de a devenit atat de dragut''spuse constiinta fetei
,,Ia gura lasatima si ce da recunosc inca imi place de el''spuse fata celor doua parti ale ei
-Hei, May noi tai colegi de echipa sunt Sai si Karin.spuse Kakashi
-Bine fie cum vreti sens-.nu termina ce avea fata de spus ca de odata aparu un tigru cu sapte cozi si cu niste colti mari.
-Cine este ea?intreba Naruto
-Hopa am uitat sa vo prezint pe Katana tigrul meu.spuse fata
-Bun acum ati facut cunostinta puteti pleca acasa. spuse Kakashi
Pe drum May se intalni cu Kiba acesta era foarte uimit singura fata care la placut sa intors.
-Kiba,ai patit ceva imi pari tare incandurat?intreba fata
-Nu am patit nimic,doar ca sunt surprins ca te ai intors.spuse Kiba
-Kiba vreau sa te intreb ceva.spuse fata
-Ce anume?intreba Kiba
-Nu prea am incredere in tipa aia Karin,ce sti despre ea?intreba May
-Nam habar e o tipa ciudata,care este obsedata de ,,Domnul Atitudine Sasuke ''.spuse Kiba razand putin in coltul guri
May era indragostita de Kiba si el de ea dar nici unul nu isi declarara celuilalt sentientele.
Acesta a fost capitolul 1 sper ca veti pune maimulte critici si sfaturi app scuzatimi greselele de ortografie imi place sa le fac.
,,Noi prieteni apar''
Intr-o zi Naruto, era pe iarba, cu prieteni sai,de odata aparu Kakashi,acesta le spuse
-Buna,vreau sa va prezint o noua colega,se numeste May Yamashi.
-Vrei sa spui acea May,de la primul an de academie? intreba Sakura
-Si unde este Miss May asta? intreba Karin
-Karin, mai bine ai tacea nici nu o cunosti pe May. spuse Sasuke
De odata aparu o fata cu parul saten mai bine spus castaniu inchis cu ochi caprui, purta o rochie rosie care era despicata si in fata si spate si in zona soldurilor si avea o pereche de colanti negri,cu o pereche de cizma ca a Sakurei,iar pe dedesuptul rochiei, purta un tricou gen plasa.
-Buna, scuze ca am intarziat,iar am uitat sa pun ceasul sa sune.spuse May
-Iar aceasi, scuza tampita ca atunci cand veneai la academie. spuse Sakura
-Hei sa vezi si sa nu crezi vechi mei colegi de la academie. spuse surprinsa May
-Asta,nu poate fi May?!May,pe care o stiu era mai timida decat Hinata.spuse Kiba
,,Nu se poate asta este Kiba,si acel catel e Akamaru,ce bine arata amandoi acum parca sunt mai maturi''spuse egoul fetei
,,Ai dreptate dar cum de a devenit atat de dragut''spuse constiinta fetei
,,Ia gura lasatima si ce da recunosc inca imi place de el''spuse fata celor doua parti ale ei
-Hei, May noi tai colegi de echipa sunt Sai si Karin.spuse Kakashi
-Bine fie cum vreti sens-.nu termina ce avea fata de spus ca de odata aparu un tigru cu sapte cozi si cu niste colti mari.
-Cine este ea?intreba Naruto
-Hopa am uitat sa vo prezint pe Katana tigrul meu.spuse fata
-Bun acum ati facut cunostinta puteti pleca acasa. spuse Kakashi
Pe drum May se intalni cu Kiba acesta era foarte uimit singura fata care la placut sa intors.
-Kiba,ai patit ceva imi pari tare incandurat?intreba fata
-Nu am patit nimic,doar ca sunt surprins ca te ai intors.spuse Kiba
-Kiba vreau sa te intreb ceva.spuse fata
-Ce anume?intreba Kiba
-Nu prea am incredere in tipa aia Karin,ce sti despre ea?intreba May
-Nam habar e o tipa ciudata,care este obsedata de ,,Domnul Atitudine Sasuke ''.spuse Kiba razand putin in coltul guri
May era indragostita de Kiba si el de ea dar nici unul nu isi declarara celuilalt sentientele.
Acesta a fost capitolul 1 sper ca veti pune maimulte critici si sfaturi app scuzatimi greselele de ortografie imi place sa le fac.