06-08-2011, 01:26 PM
Hello, multumesc ca m-ai anuntat ca ai pus capitolul 2 : )) Mi-a placut, pozele sunt foarte tari, iar Amelia este foarte, foarte draguta. : x Love her hair.
Am vazut pe la inceput parca o chestie
Alte greseli...
Si cam atat, ce era esential.
In rest, mi-a placut. Imi place modul tau de a scrie, ai un stil simplu si aparte. Felicitari pentru asta. Imi place ca am citit rapid lucrarea, ceea ce e bine. Cu mijloacele de expunere stai la fel de bine, insa cred ca puteai lucra mai mult la descriere. Nu prea sunt eu fana yuri, deoarece lucrarile pe care le citesc nu prea ma impresioneaza cu ceva, insa ficul acesta chiar este pe placul meu. So...astept continuarea. Sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla intre cele doua xD. Multa bafta si spor la scris.
Am vazut pe la inceput parca o chestie
Citat:Mi-e dor de ai mei, si ma simt atat de rau cand ma gandesc ca ei imi vroiau doar bineleForma de trecut "a vroi" stiu ca nu exista. E doar "a voi". Si mie mi se pare ca suna mai bine a vroi, insa nu este corecta aceasta forma xD.
Alte greseli...
Citat:Ii simt “jucaria†in mana. Incep sa ma “joc†cu ea excitandu-l la maxim. Imi termin “jocul†si scot mana din boxeri.M-a cam deranjat repetitia : )) Si la jucaria puteai sa o pui intre ghilimele, insa celalalte doua nu isi aveau rostul. Pentru ca "joc" nu este folosit ca figurat in ultimele doua parti.
Citat:Simt cum limba lui intra in acel loc ascuns si incepe sa faca miscari rapide de “du-te vinoâ€. Se satura de asta si-si da boxerii jos, dandu-mi seama ca vrea altfel de actiune. Ma penetreaza puternic facand mai apoi miscari violente de “du-te vinoâ€.La fel, repetitie. Puteai inlocui cu altceva.
Si cam atat, ce era esential.
In rest, mi-a placut. Imi place modul tau de a scrie, ai un stil simplu si aparte. Felicitari pentru asta. Imi place ca am citit rapid lucrarea, ceea ce e bine. Cu mijloacele de expunere stai la fel de bine, insa cred ca puteai lucra mai mult la descriere. Nu prea sunt eu fana yuri, deoarece lucrarile pe care le citesc nu prea ma impresioneaza cu ceva, insa ficul acesta chiar este pe placul meu. So...astept continuarea. Sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla intre cele doua xD. Multa bafta si spor la scris.
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !