28-07-2011, 09:17 PM
SILA...
Deic comm minuscul: Descrierea destul de buna, ma bucur ca lucrezi la ea, actiunea nu e grabita, dialogul nu e sec dar e destul de multisor iar greseli de tastatura nu am vazut. Se pare ca Sakura se camintereseaza de acest baiat si sper sa fie cu el si desi stiu deja:P Oricum succesuri multe si multe inspiratie:-h
Deic comm minuscul: Descrierea destul de buna, ma bucur ca lucrezi la ea, actiunea nu e grabita, dialogul nu e sec dar e destul de multisor iar greseli de tastatura nu am vazut. Se pare ca Sakura se camintereseaza de acest baiat si sper sa fie cu el si desi stiu deja:P Oricum succesuri multe si multe inspiratie:-h
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara