25-07-2011, 03:30 PM
M-as fi bucurat ca la acest capitol sa fi fost prima...:( dar este bine si asa. Data viitoare! Citeam si nu-mi venea sa cred ce faceau cei doi. De cand este Matsuro asa \\\"primitor\\\"? :X Iar perversul celalalt a stiut sa profite la maxim. Toate atingerile lui Kiru m-au inebunit si pe mine, da\\\' pe Matsuro...Care era fix in \\\"problema\\\"!
Cat de fain a fost capitolul. Nici acum nu m-am linistit complet. Ai povestit foarte frumos scena dintre ei, foarte bogata si nu ai avut greseli, sau parca am vazut una dar nu le dau prea mare importanta :)
Ce este important aici este modul in care-ti cuceresti cititorii si cred ca-i reusit.
Astept nextul!
Bye!!!
Cat de fain a fost capitolul. Nici acum nu m-am linistit complet. Ai povestit foarte frumos scena dintre ei, foarte bogata si nu ai avut greseli, sau parca am vazut una dar nu le dau prea mare importanta :)
Ce este important aici este modul in care-ti cuceresti cititorii si cred ca-i reusit.
Astept nextul!
Bye!!!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!