14-07-2011, 09:24 PM
Hi! Un bun inceput pentru un bun fic. Un sezon nou, o noua intamplare. Sunt entuziasmata....Cu cata speranta pleaca ei. Totul e roz. Verisorul sau iubit se insoara cu o "femeie" si ar trebuii sa mearga si ei, nu? Dragutz! Din cate am citit lucrurile nu vor fi asa de usoare. Vor aparea complicatii si probleme. Ador asta intr-un fic.
Sincer, mie mi-a placut sarutul de final. Cu cata pasiune si dragoste i-au dat nastere. Wow! Ei fac o pereche minunata. Se iubesc asa de mult, incat si mie imi place de ei, si de autoare desigur. :d
Suze ca am scris putin dar sunt cam obosita. Sper sa ma intelegi.
Astept nextul! :x
Sincer, mie mi-a placut sarutul de final. Cu cata pasiune si dragoste i-au dat nastere. Wow! Ei fac o pereche minunata. Se iubesc asa de mult, incat si mie imi place de ei, si de autoare desigur. :d
Suze ca am scris putin dar sunt cam obosita. Sper sa ma intelegi.
Astept nextul! :x
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!