26-06-2011, 06:32 PM
Hello! Am ajuns si eu pe aici intr-un final. Scuze ca sunt asa de intarziata doar ca am fost plecata si nu am avut deloc acces la internet. Acum, revenind. A fost un capitol luuung ce-i drept, mi-a luat ceva sa-l citesc, dar mi-a placut. Mi-a placut mult cum ai descris, in special sentimentele, pot spune ca le-am simtit de parca ar fi fost ale mele, naratiunea a fost ok, iar dialogul nu a fost sec. La partea cu scrisoarea, sincer, mai aveam putin si plangeam si eu, chiar m-a impresionat modul in care ai descris acel amalgam de sentimente, ai facut-o intr-un mod unic si deosebit. Chiar m-a impresionat in mod special aceea parte. Felicitarile mele, se vede ca pui mult suflet cand scrii ceva si iti dai tot interesul. Nu am observat nici o greseala, si chiar daca ar fi fost ar fi compensat modul tau de a scris. Chiar m-a impresionat acest capitol. A fost cel mai bun de pana acum zic eu. So,that's all. Iti urez multa bafta in continuare, sa scrii tot la fel de frumos sau chiar si mai frumos si nu uita sa ma anunti cand pui next-ul. Spor la scris! *hugs*