26-06-2011, 12:18 AM
Tu ma omori pe mine, acest capitol a fost fenomenal. Ai o urma de mister in ele, ceea ce facce totul si mai interesant. Stai atat de bine cu descrierea si cu naratiunea, dialogul si actiunea, incat nici nu mai bag in seama unele greseli, dar totusi nu le trec cu vederea. Ai uitat de doua sau trei ori diacriticile, la cateva litere, fiindca scrisul este mic, nu prea se observa, dar uite ca eu am observat o.O. Nu mai pune space inaine de: ?,!. Parca nu era corect >.<. Si in cazuri din acestea:
- Regal Colors... Se mira singură. -> S, stiu ca nu trebuia scris cu litera mare, si au mai fost o data sau de doua ori chestii de genul asta, nu mai tin minte unde. In fine, oricum, sunt hestii prea minore, de aceea pot spune cu sinceritate ca ador cum scrii, acest apitol a fos genius.
- Regal Colors... Se mira singură. -> S, stiu ca nu trebuia scris cu litera mare, si au mai fost o data sau de doua ori chestii de genul asta, nu mai tin minte unde. In fine, oricum, sunt hestii prea minore, de aceea pot spune cu sinceritate ca ador cum scrii, acest apitol a fos genius.
![[Imagine: Jun0xCa.png]](http://i.imgur.com/Jun0xCa.png)