23-06-2011, 12:18 PM
Helooow :D:*
Cum si tu ai venit pe la ficul meu ;) cum am vazut ca ai deschis un fic mi-am zis " Hai sa citim ! "
Si ma bucur ca am avut aceasta initiativa deoarece ficul este minunat.
Idee este originala si chiar imi place:D.
Titlul este bine ales si chiar daca ficul nu era scris de tine tot intram pentru ca mai intam am vazut titlul si dupa cine l-a scris si chiar mi se pare interesant.
Descriere ai din plin, descri minunat, sentimentele, TOT ... as vrea sa pot descrie asa .
Actiunea nu mi se pare grabita.
Dialogul nu apare momentan :D dar sunt sigura ca atunci cand isi va face aparitia nu va fi sec.
Narartiunea imi place.
Greseli de tastare nu am observat ceea ce este bine.
Felicitari!! Tine-o tot asa :* pupici papa
Cum si tu ai venit pe la ficul meu ;) cum am vazut ca ai deschis un fic mi-am zis " Hai sa citim ! "
Si ma bucur ca am avut aceasta initiativa deoarece ficul este minunat.
Idee este originala si chiar imi place:D.
Titlul este bine ales si chiar daca ficul nu era scris de tine tot intram pentru ca mai intam am vazut titlul si dupa cine l-a scris si chiar mi se pare interesant.
Descriere ai din plin, descri minunat, sentimentele, TOT ... as vrea sa pot descrie asa .
Actiunea nu mi se pare grabita.
Dialogul nu apare momentan :D dar sunt sigura ca atunci cand isi va face aparitia nu va fi sec.
Narartiunea imi place.
Greseli de tastare nu am observat ceea ce este bine.
Felicitari!! Tine-o tot asa :* pupici papa
サクラ & イタãƒ
=
Sakura & Itachi
![[Imagine: sakuita19.jpg]](http://i287.photobucket.com/albums/ll129/Romse19/Akatsuki%20X%20Sakura/sakuita19.jpg)
My big family :X :
My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta
I love them all :X:X Kiss you guys
=
Sakura & Itachi
![[Imagine: sakuita19.jpg]](http://i287.photobucket.com/albums/ll129/Romse19/Akatsuki%20X%20Sakura/sakuita19.jpg)
My big family :X :
My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta
I love them all :X:X Kiss you guys