22-06-2011, 10:42 PM
@Purpleberry: Pai eu de exemplu am zis ca structura aceea e bazata pe o enumeratie si ca infatiseaza personajele specifice basmului ( aia fii de imparati, feti frumosi bla bla xD ) si dupa ma zis ce se intelegea de acolo, deoarece nu aveai ce sa ziciO__O Ca acestia au venit sa se urce in copac, insa proba devine imposibila pentru acestia, nimeni reusind sa o treaca. Ceva de genul am zis. Nu aveai ce sa zici altceva Nu? xD.
Eu am mai multe obtiuni de licee, insa nu stiu la ce profil as vrea intre mate-info si stiinte ale naturii. La mate info e grea matematica pentru nivelul meu :]] Iar la stiinte e frumos, insa acolo sunt probleme cu chimia. Oricum, nu aleg in veci filologie :]] Habar nu am franceza si latina, poate ma trezesc repetenta prin a noua xD.
Eu am mai multe obtiuni de licee, insa nu stiu la ce profil as vrea intre mate-info si stiinte ale naturii. La mate info e grea matematica pentru nivelul meu :]] Iar la stiinte e frumos, insa acolo sunt probleme cu chimia. Oricum, nu aleg in veci filologie :]] Habar nu am franceza si latina, poate ma trezesc repetenta prin a noua xD.
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !