20-06-2011, 11:58 PM
Hey there! Se pare ca am uitat sa dau comentariu la capitolul precedent, scuze ^ ^" Si se pare ca nu m-ai anuntat ca ai postat un nou capitol.
How the hell did we wind up like this
Why weren't we able
To see the signs that we missed
And try to turn the tables
I wish you'd unclench your fists
And unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
Don’t think it’s too late
Una din melodiile mele favorite, de la una dintre trupele mele favorite, Nickelback xD
Lizzy-Cigarette? Asta da ciudatenie. Am o fata in scoala care-si spune asa, si nu pot sa spun tocmai ca este o buna prietena xDD
Shawn a devenit personajul meu favorit x)) He's a fuckin' murderer <3
Cheryl se imbata? Stai, Cheryl a avut prieten?! Parca inainte ai spus ca nu.
Ace are o atitudine...naspa : )). Cica: "E mai bine fara mine". Ma enerveaza fraza asta. Imi place de el, dar nu in capitolul asta.
Ai avut cateva repetitii, again. In rest, totu' ok.
Sorry again for the last chapter. Next time tell me 'bout everything xP chiar daca nu las comentariu.
Cya later :P
How the hell did we wind up like this
Why weren't we able
To see the signs that we missed
And try to turn the tables
I wish you'd unclench your fists
And unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
Don’t think it’s too late
Una din melodiile mele favorite, de la una dintre trupele mele favorite, Nickelback xD
Lizzy-Cigarette? Asta da ciudatenie. Am o fata in scoala care-si spune asa, si nu pot sa spun tocmai ca este o buna prietena xDD
Shawn a devenit personajul meu favorit x)) He's a fuckin' murderer <3
Cheryl se imbata? Stai, Cheryl a avut prieten?! Parca inainte ai spus ca nu.
Ace are o atitudine...naspa : )). Cica: "E mai bine fara mine". Ma enerveaza fraza asta. Imi place de el, dar nu in capitolul asta.
Ai avut cateva repetitii, again. In rest, totu' ok.
Sorry again for the last chapter. Next time tell me 'bout everything xP chiar daca nu las comentariu.
Cya later :P
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !