Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Limba si Literatura Romana

Hei :]
@Candy Girl: Stai linistita. Nu trebuie sa te impacientezi de pe acum, deoarece o sa vezi ca in final o sa fie usor. Si eu m-am panicat in astea ultimele doua saptamani, dar am constatat ca am facut-o degeaba. Multi profesori mi-au spus ca examenul e mult mai diferit decat simularile, ca e mai usor, dar nu i-am ascultat ca mi s-au parut tampiti :]]

Mie mi s-a parut foarte usor examenul, sincer O_O Adica ma asteptam la ceva muuult mai greu, am invatat la greu la romana :]] Dar nu stiu cum chiar a fost foarte usor ! Mai usor ca in ceilalti ani. Tot ce trebuie e sa citesti atent enuntul si sa nu te grabesti sa dai lucrarea. Stai naiba pana la sfarsit ca nu platesti :]] Adica multi au dat lucrarea cu juma de ora inainte si au constatat dupa ca au gresit nu stiu ce .__.

Eu nu am gresit la gramatica sau vocabular. Toata chestie e la literatura, daca le place sau nu :]] Si la aspect o sa scada, dar in fine xD Eu sper sa iau peste 9 >.< Sper sa fie usor si la mate, deoarece in fiecare an a fost foarte usor la materia asta xD.

Oricum...succes la toti si la examenul de mate si note mari la ambele hug
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
RE: Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Limba si Literatura Romana - de βεκi - 20-06-2011, 05:09 PM
RE: Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Limba si Literatura Romana - de anime_addicted - 22-06-2011, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Matematica Ke$ha 32 21.462 30-07-2011, 02:43 PM
Ultimul răspuns: mellolo
  Bacalaureat - Limba & Literatura Romana Ke$ha 0 3.803 11-11-2010, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Ke$ha

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)