Off, deci intr-un final, ai postat. :X Stii, chiar am fost uimita sa vad gestul lui Shar, acela de a-i linge... Doamne ! Asta e yaoi pur ! * laughs * Si ce fata avea Ciryl cand a facut asta. E un ingeras. ;o3 Bineinteles, doar mi-am imaginat. * all we need is fantasy * >:]
Acuum revin la capitol. ^^
Din nou apare Lerim. God, ce ingrijorat a fost pentru amicul sau. Da, cred si eu daca il considera pe Shar un pericol. Am impresia ca Lerim tine mai mult decat un prieten la Ciryl, poate de aceea reactioneaza astfel. :-? Ehh, ar fii multe intrebari in legatura cu acest lucru. :]] Btw de Lerim... Tot vreau sa aflu cine e cel care i-a rupt aripile. Presupun ca are un rol important, dar mai dureaza, cred, pana la acel moment. Momentul adevarului. :))
Off, nu mai pot astepta ! Sunt pe pioneze ! La propriuuu. :X * loveee *
Acuum revin la capitol. ^^
Din nou apare Lerim. God, ce ingrijorat a fost pentru amicul sau. Da, cred si eu daca il considera pe Shar un pericol. Am impresia ca Lerim tine mai mult decat un prieten la Ciryl, poate de aceea reactioneaza astfel. :-? Ehh, ar fii multe intrebari in legatura cu acest lucru. :]] Btw de Lerim... Tot vreau sa aflu cine e cel care i-a rupt aripile. Presupun ca are un rol important, dar mai dureaza, cred, pana la acel moment. Momentul adevarului. :))
Off, nu mai pot astepta ! Sunt pe pioneze ! La propriuuu. :X * loveee *