Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drugged With Desires l: Hidden Feelings

Bau, am venit si eu. Mersi mult ca mi-ai spus si revenind. Frumos mai ales ca nu ai grabit actiunea si te-ai axat pe fiecare moment in parte, ai incercat sa nu lasi nimic la o parte. Descrierea e chiar frumoasa, desi inca poti mai mult, sa ne surprinzi mai mult de atat. Incearca sa folosesti multe figuri de stil si sa faci o relatie intre sentimente si diferite obiecte naturale sau supranaturale si ce vrei tu. Dialogul e bun si ai stiut unde sa-l plasezi. Cu virgulele mai ai de munca; adica ai momente in care pui virgula fara nici un rost. Cu "si" si "dar" nu mai repet, la fel si propozitiile, din nou ai grija cu repetitiile. Incearca sa le inlocuiesti sau sa reformulezi, uneori nu sunt necesare. Greseli am observat si iti zic doar 2 ca restu le-am pierdut si mi-e lene sa le caut:
M-am sculat in sezut- aici suna mai bine "m-am ridicat in sezut" verbul "a scula" nu prea se mai foloseste, mai mult la tara si plus ca nu suna chiar bine.
ghiata- gheata, da seamana si ai motive sa te incurci.

Sasuke chiar o place pe rozalie si faza cu mama adevarata a fost o.o nu ma asteptam, desi banuiesc eu ceva...Abia astept next.
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Drugged With Desires l: Hidden Feelings +18 - de Rose ^^ - 05-06-2011, 02:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Lost hope hidden in the dark .. Kyandi. 10 5.734 29-08-2012, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Life hidden in the shadows Sho-Yo 13 8.548 07-01-2012, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Feelings Fifilina 1 2.177 23-12-2010, 08:32 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Undisclosed Desires [yaoi] Michyio 11 7.425 06-07-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Michyio
  When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] RaLLy-chan 11 7.694 01-08-2009, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Corina.

Utilizatori care citesc acest subiect:
17 Vizitator(i)