Dupa cum am si afirmat,mi-am facut curajul de a trece pe aici si de a-mi sustine opinia. Imi plac caracterele celor doi, observandu-se intre ei diferenta echivalenta cu acel contrast alb si negru. Dupa cum se spune,polii opusi se atrag acest fic fiind dovada.
Eu una nu percep o opera lirica/epica(mai ales) fara descriere, ceea ce tie nu-ti lipseste prin acest lucru dand si nota de autenticitate.
Din pacate(si de aceea tin sa mentionez ca-mi cer scuze) nu sunt obisnuita sa punctez pasajele ci in general,lucru de ce ma defineste mai bine.
cobrandu-mi = coborandu-mi
ni = nu
dernjat = deranjat
stari = starii
singul = singurul
ridicand-mi = ridicandu-mi
picioare = picioarele
spriinisem = sprijinisem
coborsem = coborasem
deveniera = devenisera
(+cateva diacritice uitate dar nu le pun pentru ca nu folosesc asa ceva)
Nici nu stiu de ce aduc la cunostiinta aceste greseli,fiind sigura ca le-ai fi stiut forma si singura.
Oricum,dupa cum am spus de repetate ori
Mult succes in continuare !
Eu una nu percep o opera lirica/epica(mai ales) fara descriere, ceea ce tie nu-ti lipseste prin acest lucru dand si nota de autenticitate.
Din pacate(si de aceea tin sa mentionez ca-mi cer scuze) nu sunt obisnuita sa punctez pasajele ci in general,lucru de ce ma defineste mai bine.
cobrandu-mi = coborandu-mi
ni = nu
dernjat = deranjat
stari = starii
singul = singurul
ridicand-mi = ridicandu-mi
picioare = picioarele
spriinisem = sprijinisem
coborsem = coborasem
deveniera = devenisera
(+cateva diacritice uitate dar nu le pun pentru ca nu folosesc asa ceva)
Nici nu stiu de ce aduc la cunostiinta aceste greseli,fiind sigura ca le-ai fi stiut forma si singura.
Oricum,dupa cum am spus de repetate ori
"Nu concep yaoi-ul fara o Yaoi Queen"
Mult succes in continuare !