22-05-2011, 09:57 PM
^Ellla^ imi pare rau sa te dezamagesc, dar sunt mai picata din luna ca de obicei, m-ati incurcat si m-ati descurcat ca sa incurcati din nou. Fetelor, nu va suparati pe mine, dar cred ca era mai bine la inceput, atunci macar aveam o intrebare, acum am doua, iar acest lucru nu este bine tinand cont ca peste cateva zile dau alta teza. KittyKat mi-a spus la profilul meu (http://animezup.com/forum/member.php?act...e&uid=5102 -uitate ca sa vezi) ca nu sunt casatoriti, acum tu apari si spui ca sunt. Imainte ma intrebam daca sunt sau nu, acum am alta problema, care are dreptate. Cred ca este importanta aceasta sotie in planul lor, poate prea importanta dupa parerea mea. Dar intr-un fel sper sa aiba dreptate Ella, ar fi mai super s-o vad pe Sakura cum distruge o casnicie, ar fi ceva original. Sper sa fie casatoriti, va rog...cu o cireasa in varf.
Cat depsre fic, este minunat, spre sa ma anuntati cand puneti una dintre voi continuarea.
Cat depsre fic, este minunat, spre sa ma anuntati cand puneti una dintre voi continuarea.