Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drugged With Desires l: Hidden Feelings

Hey !
Se pare ca nu ma pot deslipi de la monitor.. :)) e bine ca vad un fic nou, cat ma bucur sa intalnesc autori noi cu ficuri si idei noi. :>
Pai hai sa incep sa-ti spun cate ceva legat de tot ce ai scris pana acum. >:)

1` Sincer, titlul a dost cel care ma atras, din toate punctele de vedere... chiar daca este lung, pare interesant si sunt sigura ca idea este buna.

2` La capitolul descriere si actiune, stai asa si asa.
Trebuia sa te axezi extrem de mult pe sentimentele celor doua personaje principale, adica: Sakura si Sasuke.
In toate ipostazele in care i-ai pus sa fiu sincera nimic nu ma cuprins, nici macar putina curiozitate.. --\"
Pentru ca ai pus prea putina descriere, trebuia sa o faci mai voluminoasa, mai plina cu material.
Mai ales ca ai prezentat niste scene oribile din viata rozaliei. E, deci acolo chiar trebuia sa amplifici cu substanta descrierea, din toate punctele de vedere.
La Sasuke tot la fel, defapt parca totul a fost putin sec la el, trebuia sa incerci sa descrii mai multe.
Actiunea, nu a fost grabita, nu foarte mult, dar sa ai grije, pentru ca mi se pare mie s-au intamplarile sunt prea putine, daca treaba sta asa atunci trebuia sa bagi mai mult suspans, mai multa adrenalina, mai ales la final cand ai povestit din perspectiva lui Sasuke.

3` Greseli ai avut, nu foarte multe. Asa lucrezi impecabil, doar ca mai ai si cateva de exprimare si multe repetiti, mai ales la inceput...si ca tot vorbim de inceput mi s-a parut cam ciudat, nu prea ai reusit sa ma lamuresti fiindca te-ai exprimat cam ciudat..
Se remediaza in timp. : )

Asta e toata critica, scuze ca nu am putut sa amplific ce am spus, sper sa te fi lamurit cu ceva, totusi. Si sper ca nu am fost prea dura, dar doar laude nu prea cred ca ajuta. ;)
Ceau ! Astept nextul. :3

Răspunsuri în acest subiect
RE: Drugged With Desires l: Hidden Feelings +18 - de hiimera - 16-05-2011, 08:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Lost hope hidden in the dark .. Kyandi. 10 5.734 29-08-2012, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Life hidden in the shadows Sho-Yo 13 8.548 07-01-2012, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Feelings Fifilina 1 2.177 23-12-2010, 08:32 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Undisclosed Desires [yaoi] Michyio 11 7.425 06-07-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Michyio
  When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] RaLLy-chan 11 7.694 01-08-2009, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Corina.

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)