Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Libera la mare(sasusaku)

#63
Ma scuzati de intarziere dar stiti cum e cu tezele astea si nu prea am avut timp.

Capitolul 16: Inselarea. Tentatii ce nu pot fi controlate

Sakura:

De ce? De ce trebuie ca eu sa cad in blestemul dragostei? Un blestem crud si nemilos in care mai intai simti ca zbori iar dupa te adancesti in durere. Dragostea e ca un drog, te simti bine cand il iei iar dupa pac te simti foarte rau, e un drog al sufletului. Nu poti scapa de ea, devi dependent intr-un fel. Mereu imi spuneam “Dragostea te va face fericit” si uite ce s-a intamplat, sunt “foarte fericita” nu mai pot de ce bine imi este. Inima mea s-a spart in mii de bucatele, si doar detinatorul dragostei mele poate aduna bucatile si sa imi reface inapoi fericirea. De ce trebuie sa iubim daca este atat de dificil? Intrebari fara raspuns, intrebari la care s-au cautat multe raspunsuri dar nici una nu se potrivea. Imi amintesc cum imi spunea mama odata, cand mi-a placut prima oara de un baiat in clasa a treia. Mi-a spus: “Nimeni nu a spus ca dragostea e usoara, e un blestem, dar daca lupti pentru el nu mai iti aduce suferinta”. Acele vorbe, oare ar trebui si eu sa lupt pentru dragostea mea? Oare ar trebui sa ma adancesc in ea? Sa nu mai constientizez nimic, sa ma simt parca zburand pe un nor pufos? Este un sentiment placut, dar poti ajunge in multe belele. Stai Sakura! Ce tot vorbesti acolo? Tu intri oricum din problema in problema asa ca sunt obisnuita. Cum a putut sa o muste pe mama mea? Cum a putut sa se dea la mine stiind ca nu va mai exista nimic intre noi niciodata? Chiar daca il iubesc enorm, simt ca nu ma potrivesc cu el, simt ca nu trebuie sa fiu cu el pentru ca altfel voi suferii, pentru ca altfel ma voi afunda din nou in groapa suferintei si a durerii.

Ceea ce ma macina cel mai mult este cum ii voi spune mamei mele ca este vampir, ca a devenit un mostru la fel ca mine, ca in casa nostra traiesc aproapre numai vampiri? Cand se va trezii va trebui sa ii explic totul, iar cand va veni diminata trebuie sa clarific si eu ceva cu Sasuke. Imi asez capul pe perna moale si las ca visele sa imi invadeze mintea dar sigur va fi din nou un cosmar.

Trrr! Of ceasul acesta enervant, ma scoate din sarite! Ma ridic din pat incet si foarte greu. Pasesc usor pe parchetul rece ca gheata ce ma face sa tremur. Cand ajung in fata oglinzii incep sa imi pieptan parul rozaliu ce era ravasit pe umerii mei albi. Ma imbrac intr-un tricou negru cu scris mov lasat pe umeri si niste pantaloni de trening tot negrii. Azi voi face cross, ma relaxeaza intr-un fel chiar daca trebuie sa alerg neincetat si sa imi dau sufletul. Ies din camera usor iar cand ajung jos observ ca sunt singura care s-a trezit, toata lumea doarme. Ee oricum, e sambata si este ora sase jumatate deci e normal sa doarma. Soarele abea a rasarit si e un peisaj foarte frumos, pasarile canta usor din copacii infloriti. Ma incalt cu adidasii mei mov si ies afara din vila. Un vant placut imi brazdeaza corpul facandu-ma sa zambesc discret. Incep sa alerg usor admirand peisajul minunat. Peste tot numai flori si mirosul lor iti incanta narile. Ajung in parc si fiind neatenta dau peste cineva. Imi ridic privirea pentru a putea observa pe cine am doborat iar cand vad cine era in fata mea, inima incepe sa imi bata cu putere. Ma uit in ochii acelei personae si din nou ma pierd. Era Sasuke, numai bine pentru ca am ceva de clarificat cu el. Imi intinde mana pentru a ma ajuta sa ma ridic iar eu ii raspund la gest. Il trag pe o banca si incep sa vorbesc clar dar totusi tremurat:
-Sasuke uite, trebuie sa intelegi ca nu te mai iubesc, ai ramas o umbra a trecutului, parca ma impiedici sa imi traiesc viata. Te rog lasa-ma impace odata pentru totdeauna!
-Uite Sakura nu stiu ce m-a apucat ieri seara, oricum am iubita deci nu iti face griji, nu ma voi mai atinge de tine niciodata…
-Pe bune? Chiar ai iubita? Unde ai cunoscut-o si cand?
-Nu cred ca te priveste, eu nu ma bag in relatia ta cu Itachi asa ca te rog ca nici tu sa te bagi in relatia mea. Bine?
Zic un “da” cu o urma de tristete si ma ridic de pe banca. Fac un pas in fata si o vad pe Karin cum alearga spre mine. O doamne ce mai vrea si fata asta? Trece pe langa mine si isi face loc in bratele brunetului. Acesta o saruta pasional pe buze si isi pune mainile pe soldurile ei. S-au impacat? Nu imi vine sa cred, cum se poate? Acum o atinge pe ea, o saruta pe ea, iar pe mine m-a lasat in urma. De ce nu putem fi iar impreuna? Stai probabil ca nici nu mai ma place, probabil ca a trecut peste avand in vedere ca are iubita.

Inaintez repede, indepartandu-ma de cei doi amorezi. Nu mai trebuie sa ma uit la ei, asa imi fac rau, nu mai trebuie sa ma gandesc la chestiile astea, mai bine merg acasa la Itachi sa mai vorbesc cu el. Nu m-am mai vazut de mult cu el, ma intreb ce face. Deabea astept sa ii simt din nou buzele presandu-se peste ale mele, sa ii simt atingerile fine si gratioase, sa il simt pe el insusi, sa ne distram ca la inceput. Merg pe strazile insorite si vad multi indragostiti tinandu-se de mana si sarutandu-se. Ce draguti sunt, e placut sa ai pe cineva sa te inteleaga, sa tina la tine mai mult decat viata lui, dar asta e rar si pur, e un sentiment care totusi aduce durere si suferinta.

Ajung in fata casei lui Itachi si pasesc pe poteca din fata ei. Trandafirii albi ca zapada imi incantau narile si fluturii colorati stau asezati cu gratie deasupra lor. Itachi are o gradina foarte frumoasa, in care drept sa va spun veneam in fiecare zi si stateam cu el, dar acum relatia noastra parca s-a racit, nu mai este cum era.

Sunt in fata usii si dau sa bat in ea. Sun la sonerie tare si clar iar dupa cateva minute in fata mea este o fata in jur de optsprezece ani cu parul roscat deschis si putin mai lung de umeri. Ochii ii are de un mov stralucitor iar pielea alba. Simt ca sangele imi ajunge la cap cand vad ca poarta camasa lui Itachi. Aceasta ma intreaba ce doresc in bataie de joc si imi spune ca nu are timp de stat ca trebuie sa se intoarca la iubitul ei. Iubitul EI?! Cred ca glumeste, daca il prind pe nenorocitul ala nu mai traieste. O imping pe fata si intru in casa. Urc scarile fiind foarte nervoasa, parca eram o ursoaica infometata. Ajung in fata usii si aud o voce care stiga:
-Tania, vin-o sa terminam ce am inceput!
Ooo vocea aia este a lui Itachi! Daca il prind il omor! Credeam ca tine la mine…credeam ca este singurul care ma intelege, dar m-am inselat amarnic, defapt este un baiat ca toti ceilalti, un baiat ce isi inseala iubita, un tampit ce nu stie altceva decat sa se joace cu fetele pe degete. Imi pitigaiez vocea si ii spun acuma vin. Apas pe clanta incet, dar sigur si de aici incepe scandalul:
-Ooo ce faci Itachi? Unde e Tania, vad ca sunteti ocupati, dar cred ca ai uitat ca ai iubita dobitocule! Am tinut la tine ca o proasta, credeam ca ma intelegi si acum ce faci?! Ma inseli cu o ta**a nu?! Ei bine uite ca nu sunt jucaria nimanui, nu sunt o minge ce poti ca o arunci dintr-un loc in altu, i-ati adio de la mine pentru ca nu vreau sa te mai vad in veci! Spun eu printre lacrimi si cu un nivel de nervozitate extreme de mare.

Cobor scarile in graba si vreau sa ies, dar Tania ma opreste spunandu-mi ca nu o sa ies. Ce are si fata asta? E nebuna cu capul? Auzi nu o sa ies, ma face sa rad. Nici nu stie cu cine se pune! De acum renunt sa mai iubesc, m-am convins ca nu are ros daca tot suferi si inima ti-e afundata de lacrimi dupa. Vreau sa o dau la o pare dar ea nu se da. Gata fetita asta ma enerveaza la culme! Imi infig coltii albi in pielea ei fina iar aceasta tipa de durere. Trag din ea lichidul sangeriu si vital. E asa de bun, cred ca sunt in stare sa o omor, dar o las a traiasca pentru ca mi-e mila de ea. Imi retrag coltii plini de sange acum, iar aceasta cade jos pe parchetul rece. Probabil a lesinat, asa merita, nimeni nu se pune cu mine! Ies din casa cu gandul sa ma duc acasa si sa ii explic mamei ca este vampir. Dar cum fara sa lesine? Mai bine o i-au usor, nu vreau sa ii fac un soc, este singura persoana din familie care mai tine cu adevarat la mine, pe langa Rose si matusa mea.

Ajung in fata casei si ma intalnesc cu Sasuke ce venea sa vorbeasca si el cu mama. Cat tupeu are! Acum vrea sa vorbeasca cu ea nu? Dupa ce a transformat-o el mai are si curaj sa ii vorbeasca! Totusi ii zic sa vorbeasca si el chiar daca nu imi convine si pornim amandoi in living unde Rose mama mea beau sange dintr-un pahar. Vreau sa merg in bucatarie, dar stai! Rose si mama mea beau sange dintr-un pahar?! Doamne imi vine sa lesin! Merg spre ele si le intreb ce se intampla? Rose imi spune ca i-a explicat mamei mele totul si a avut un mic soc dar acum este bine. Ma duc in camera mea repede si ma asez in pat. De ce trebuie ca lumea sa fie asa haina? De ce nu poate fi blanda ? Mii de intrebari fara raspunsurile lor, dar de ce fara raspunsuri? De ce trebuie sa plac un baiat care nu ma place si uneori se comport urat cu mine? Are iubita…asta este, viata merge mai departe, cu bune..dar si cu rele. Pentru mine merge doar cu rele, pentru ca sunt slaba, nu pot face fata lumii acesteia rea, dar de ce? De ce…si iar De ce? Este acum ori niciodata, trebuie sa ma schimb, trebuie sa devin din nou urea, pana si cu el, altfel nu pot face fata la nimic.

Aud cum cineva bate la usa. Spun un intra hotarat. In fata mea sta el, baiatul ce mi-a furat inima si nu mi-o da inapoi, dar de ce? Imi vreau fericirea inapoi, dar nu o pot avea fara ajutorul lui. Ma intreaba ce s-a intamplat de am fata aceasta trista. Ii spun cu o urma de nervozitate ca Itachi m-a inselat si sunt trista pentru ca am avut cea mai mare incredere in el, era sprijinul meu.
-El nu stie sa aprecieze o floare frumoasa ca tine cand o gaseste, imi spune el cu o urma de regret in glas.
-Daca el nu stie atunci sa sti ca nici tu nu ai stiut deloc, acum uite la ce s-a ajung. Uite Sasuke, eu te iubesc, stiu ca nu este reciproc.
Acesta ofteaza si se aproprie cat mai mult de mine. Isi aproprie buzele de ale mele dar isi schimba directia spre gatul meu. Il saruta usor,iar apoi ii spun ca daca vrea sa muste, nu ma va durea. Ii simt coltii albi si foarte ascutiti atingandu-se de pielea gatului meu. Nu i-a infipt in gat inca. Oare nu poate? Ii pun mana in par si ii mai spun odata sa o faca, sa imi bea sangele. Acesta refuza zicand ca nu poate sa ma muste, ca a facut un juramant ca nu ma va musca ca sa imi bea sangele. Juramant? Nu imi vine sa cred. Ma pun in poala lui si imi incrucisez picioarele in jurul bazinului lui, uimindu-l. Ma apropri cu buzele de gatul lui, il ling usor apoi imi infig coltii in el facandu-l sa scoata un geamat de durere, iar eu zambesc in sinea mea deoarece mi-a placut si m-a cam excitat. Ii simt sangele dulce cum aluneca usor pe gatul fin iar dupa eu il ling. Imi place sangele lui, e dulce-acrisor, cred ca as fi in stare sa il beau zi si noapte. Dar cred ca mai mult imi place ca il am aproape, ca il simt din nou, ca ii aud din nou bataile inimii. Ceea ce ma impresioneaza este ca ele sunt accentuate de fiecare data cand eu sunt pe aproape.

Imi scot coltii din pielea gatului lui. Il trantesc in pat eu stand deasupra lui. Imi aproprii buzele de ale lui si le unesc intr-un sarut dulce si pasional, parca numai vroiam sa rupa acel sarut niciodata, limba lui se strecoara incet in lacasul meu umed si mi-l exploreaza. O gaseste pe a mea si incep sa se dueleze. Incep sa ii deschid nasturii de la camasa unul cate unul, iar cand vreau sa i-o dau jos Hinata intra in camera:
-Aaa...Sakura...scuze daca te-am deranjat dar trebuie sa vi cu mine pana in oras, vreau sa mergem la un film impreuna.
Rusinata peste masura in ce ipostaza ne-a prins ii spun ca vin imediat.

Ma dau jos de pe Sasuke de parca nu s-ar fi ntamplat nimic iar acesta ma intreaba:
-Ce a fost asta? Cum de ai reactionat asa, doar sti ca am iubita.
-Scuze Sasuke...nici nu stiu de ce...

http://s234.photobucket.com/albums/ee51/...g&newest=1 -Tania fata cu care a inselat-o Itachi pe Sakura

Cam acesta este capitolul. Va rog sa ma scuzati pentru eventualele greseli :d. Astept com :*.



Răspunsuri în acest subiect
Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 03-03-2011, 09:22 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Nywa - 03-03-2011, 10:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~Ioana*Yoanna~ - 04-03-2011, 10:11 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Katniss - 05-03-2011, 12:08 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 06-03-2011, 12:23 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 06-03-2011, 08:15 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Katniss - 07-03-2011, 12:54 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 08-03-2011, 12:58 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 08-03-2011, 09:18 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 08-03-2011, 10:29 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 08-03-2011, 11:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 12-03-2011, 02:00 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 12-03-2011, 03:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 12-03-2011, 04:41 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 13-03-2011, 03:20 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 13-03-2011, 03:37 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 17-03-2011, 09:45 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 17-03-2011, 11:15 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 17-03-2011, 11:50 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 23-03-2011, 08:30 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Kandrahar - 23-03-2011, 09:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 23-03-2011, 10:32 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 29-03-2011, 09:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 04-04-2011, 10:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 04-04-2011, 10:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 04-04-2011, 10:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 05-04-2011, 07:45 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 05-04-2011, 02:08 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 05-04-2011, 08:17 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 06-04-2011, 07:31 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 08-04-2011, 10:12 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 09-04-2011, 06:46 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 09-04-2011, 11:10 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 09-04-2011, 01:56 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 10-04-2011, 03:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Kandrahar - 11-04-2011, 09:12 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 13-04-2011, 10:36 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 16-04-2011, 08:55 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 17-04-2011, 01:05 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 17-04-2011, 01:59 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 17-04-2011, 02:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 17-04-2011, 05:17 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 22-04-2011, 12:33 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 22-04-2011, 01:15 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 22-04-2011, 10:21 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 23-04-2011, 07:40 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 26-04-2011, 01:23 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 26-04-2011, 10:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 27-04-2011, 10:39 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 27-04-2011, 11:10 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 28-04-2011, 02:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 28-04-2011, 07:47 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 29-04-2011, 09:11 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 29-04-2011, 11:48 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 30-04-2011, 01:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 30-04-2011, 02:21 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 01-05-2011, 10:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 04-05-2011, 06:21 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 16-05-2011, 04:42 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 16-05-2011, 05:13 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 16-05-2011, 05:18 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 16-05-2011, 08:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 17-05-2011, 05:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 22-05-2011, 11:09 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 23-05-2011, 09:38 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 23-05-2011, 02:46 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 23-05-2011, 06:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 24-05-2011, 02:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Arikashika - 18-06-2011, 01:08 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 24-06-2011, 05:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yuri] Nici un pret prea mare CyBeR 9 5.989 02-10-2012, 11:19 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  O viata pe mare mailin 3 3.574 21-12-2011, 03:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 18.756 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  In cadere libera Elusive wolf 20 11.516 21-05-2010, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Elusive wolf


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)