am sa raman fara piele pe obrazul interior. Si fara buze. Iza, deci a fost perfect, si spus asta pentru ca nu e normal ca dupa ce citesti ceva sa simti nevoia sa iesi la geam sa iei o gura, doua, trei de aer. pentru mine nu e. mi-a placut intr-un stil. o.o acum mi-e mai bine, m-am calmat, dar pe moment.. vai, numai eu stiu. :)) te-ai facut cu o afirmatie gen 'Asta-i primul dintre ficurile preferate!'. nu stiu ce-i cu mine, nici nu mai suna a comentariu scris de moi. -.- de caaaand vreau ca un seme sa invete un uke sa sarute. (o alta fantezie de-a mea, pe cea cum ca un uke conduce.. ramane doar o fantezie.T^T). oricum, m-ai nimenit tare bine. mai ales cu replici gen Uite... Atinge-ma... imi dau asa o stare ciudata. :d plus ca ai o multime de idei. :3
contruita - construita
ce - de
da, da, stiu, trebuia eu sa stric atmosfera. :)) hm, chiar m-a uimit ca Ciryl a inceput tota chestia cu sarutul. Si nici n-a ripostat. a fost atat de dulce... iar Shar... ei bine, abia ma abtineam sa nu citesc replici inainte. :3 am savurat fiecare cuvintel si fiecare muscatura ce mi-am aplicat-o singura. >.> iar partea cum ca-i aude bataile inimi a fost... o.o tot capitolul am fost cu zambetul pana la urechi. nici n-aveam stare - rar fac din astea. y.y
doh, cred ca ai prins ideea. dar acum nu-mi spune ca Ciryl il va evita din nou pe Shar. >.< n-ar da bine... sunt curioasa cu ce vii in urmatorul. chiar sunt. o.o la cat mai multe capitole de genul, pe mine m-ai nimerit la fix! ;3 bafta. :*
contruita - construita
ce - de
da, da, stiu, trebuia eu sa stric atmosfera. :)) hm, chiar m-a uimit ca Ciryl a inceput tota chestia cu sarutul. Si nici n-a ripostat. a fost atat de dulce... iar Shar... ei bine, abia ma abtineam sa nu citesc replici inainte. :3 am savurat fiecare cuvintel si fiecare muscatura ce mi-am aplicat-o singura. >.> iar partea cum ca-i aude bataile inimi a fost... o.o tot capitolul am fost cu zambetul pana la urechi. nici n-aveam stare - rar fac din astea. y.y
doh, cred ca ai prins ideea. dar acum nu-mi spune ca Ciryl il va evita din nou pe Shar. >.< n-ar da bine... sunt curioasa cu ce vii in urmatorul. chiar sunt. o.o la cat mai multe capitole de genul, pe mine m-ai nimerit la fix! ;3 bafta. :*